Kulina Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Ahoj, Měl bych jeden dotaz. Z důvodu převozu větších věcí , respektive hokejky by se mi hodila "díra" po sklopení zadní opěrky mezi sedačky. Jenže tam samozřejmě u mně není viz obrázek : Mno a teď dotaz : Jak to udělat aby to vypadalo či lépe aby se to dalo i po sklopení "zavřít" a nebyla tam díra když se nic neveze ? Pokud někde má nějaké tipy či dělal budu nesmírně vděčný. Vím že se dá sklopit sedadlo ale když se jede ve 4 lidech hodilo by se to mít uprostřed. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tohle je tak nějak otázka osobní inspirace. Vyřešil bych to stejnou nebo podobnou látkou, dole fixně přišitá, nahoře na suchý zip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Koupit tam z jiného supa skivak? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Já bych tu krytku zkusil otevřít z kufru mi to aspoň tak jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.