riderfery Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Zdar pri jizde se mi zlomil sroub napinaku viz foto z druhe strany je hlavicka klic 13 ale picu pristup jak mam dostat ven to futro ma malou vuli ale to je vse co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 zadne foto nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Jestli chceš sundat napinak klinového řemene tak budeš muset odklopit přední stěnu celou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 cau Lidi dnes jsem se dal na popravovani veci na superbu a vsim jsem si ze tam neni klinak na klimakompresor, podle orezlosti remenice bych rek ze tam neni minimalne 2 dny. vlez jsme pod auto abych zkouk jake je poskozeni ale klinak nikde takze musel spadnout tak sikovne ze se nikde nenamotal pac p onem neni nikde ani vidu ani slechu kladka je stale zaaretovana ve sve poloze. stalose to nekomu z vas ze za jizdy spad (roztrhnul) remen. remen ma najeto tak 5 tisic max byl davan s rozvody ale uz je fuc. cim mohlo dojit ke zhozeni remene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.