dani99 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Dobrý. Chcel by som sa opýtať, nakoľko mám problém so xenónom. Pred mesiacom som mal menšiu nehodu na Škoda Octavii 2 Facelift, rok výroby 2009, motor 1,9 TDi. Auto sme poskladali, svetlá som kúpil použité. Všetko funguje, len keď naštartujem auto, xenóny sa natočia hore-dole a potom do strán, ale keď sa už pohnem s autom xenóny sa už nenatáčajú. Ani jedna kontrolka mi nesvieti poruchu na palubovke. Predtým mi xenóny takisto fungovali, že keď som naštartoval auto, oni sa nastavili, ale keď som stál na jednom mieste a otáčal volant, xenóny sa natáčali do strán. Veľmi pekne ďakujem za každú radu. Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) Zdravím, u stojícího auta se xenony nenatáčejí. Nepamatuji si minimální rychlost, myslím že do 40 km/h svítí corner a xenony se začínají natáčet již od nižší rychlosti. V mém návodu to ještě nebylo, ale v novějším jsem našel, že natáčení funguje od 10 km/h. Natáčení musí být povoleno v menu, ale to asi samo nevypnulo... Editováno: 29. Září 2016, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dani99 Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Dobrý, skúsim sa pozrieť v menu, ale na diagnostike nič nevypisovalo žiadnu chybu. Auto som mal odpojené od batérie asi 3 týždne. Mne to fungovalo (natáčaní), aj pri stojacom vozidle. Alebo mám zle nastavené svetlá? A preto sa nenatáčajú? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dani99 Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Ešte toľko, že v menu myslíš na palubovke vozidla ako nastavenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Nastavení mám v maxidotu, menu: HL. NABÍDKA -> Asistent -> Natáč. světla Nevím, proč to není v Osvětlení.... Natáčení u stojícího auta by se mi také líbilo, lepší než Corner, ale to mi určitě nikdy nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dani99 Vloženo 1. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 OK Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.