kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 http://www.skoda-auto.com/cze/model/octaviars/game/ stahujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 neni blesk tvuj pomalejsi bracha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Hra dobrá, mám aj full, ale sakra regNo mi to neberie ani za svet. Neporadíte niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 ty mas full verzi s oktavkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 No áno, ale čo z toho? Nebehá to, lebo ten kód to akosi neberie. Kto by chcel, tak pošlem torrent. Môžete experimentovať. Teda, či je full s Octaviami neviem, ale s autami sú tam adresáre, tak verím, že stačí preniesť autá z dema do full a pôjde to. Zatiaľ toto ešte neriešim, keďže mi full nebehá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.