blablazik Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 (editace) Dobrý den, včera mi při jízdě náhle začalo bouchat levé přední kolo. Děje se tak při brzdění motorem nebo při jízdě na neutrál. Když je motor v záběru tak to nedělá. Rány se zdály být pravidelné, po zastavení na chvíli ustaly. Přenáší se to i do řízení a cuká to s volantem doleva. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Editováno: 11. leden 2017, autor: blablazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt007 Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 ahoj, pro začátek zkontroluj zda se ti nepovolily šrouby na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablazik Vloženo 12. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2017 To bylo první co mě napadlo, ty jsem kontroloval hned. Akorát jsem nezkontroloval středovou matici, mrknu na to ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.