jeit Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ahoj, mám 2din autorádio model M305-S160 ( http://www.auknet.cz/p26853-vestavena-gps-navigace-do-skoda-octavia-ii-superb-ii-yeti-model-m305-s160-s-dvd-internet-android.html ) a řeším problém s handsfree. Když spáruju mobil s rádiem, tak je příchozí zvuk v reproduktorech děsný a mě je zase málo slyšet. Mám Octu II facelift 2008 s origo integrovanou handsfree, která fungovala v origo rádiu přes vstup. Napadlo mě používat ji, jenže S160 nemá pro externí handsfree žádný vhodný vstup. Máte nějakou radu? Jde nějak zprovoznit integrovaná handsfree a S160? Jinak vše funguje i data přes canbus (dveře, pásy, kilometry.. ). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeit Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Tak asi žádné nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.