Přejít na obsah

jeit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jeit

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Byl to očistec, ale nakonec jsme ji ve dvou lidech vylámali.. Jeden pajzrem z vrchu a druhý sekáčem s kladivem zespod. Blok naštěstí vydržel Nechápu jak mohla tak fest držet. Nová tam šla lehce s vůlí.
  2. Šrouby jsou venku, nejsem zas takové tele Nevím jestli to někdo někdo lepil, ale kolem je to trošku zoxidované nebo tak něco. Páčení a klepání.. i společně.. nepomohlo. Dolovali jsme to ve dvou přes dvě hodiny a bez úspěchu. Ani náznak. Krom deformace těla i ozubeného kola pumpy. Ohřívat se to trochu bojím, když je to všude od oleje, ale dusík bych zkusit mohl. Pokud to bude mít nějaký účinek, když je to tak festově spojené s blokem.
  3. Zdarec, řešil někdo jak dostat z motoru vadnou vodní pumpu? Asi ji nikdo nikdy neměnil a já ji zaboha nemohu dostat ven. Kladivo zklamalo, dokonce i cca dvoumetrová tyč přes páku, sekáč.. ani se nehne sviňa :/ Už nevím co s tím. Poradíte?
  4. Ahoj, mám 2din autorádio model M305-S160 ( http://www.auknet.cz/p26853-vestavena-gps-navigace-do-skoda-octavia-ii-superb-ii-yeti-model-m305-s160-s-dvd-internet-android.html ) a řeším problém s handsfree. Když spáruju mobil s rádiem, tak je příchozí zvuk v reproduktorech děsný a mě je zase málo slyšet. Mám Octu II facelift 2008 s origo integrovanou handsfree, která fungovala v origo rádiu přes vstup. Napadlo mě používat ji, jenže S160 nemá pro externí handsfree žádný vhodný vstup. Máte nějakou radu? Jde nějak zprovoznit integrovaná handsfree a S160? Jinak vše funguje i data přes canbus (dveře, pásy, kilometry.. ). Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...