Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Presiel som vsetky vlakna OCII/elektrika a nenasiel som nic o pretacani kluca, tak ak je to spomenute niekde inde, napiste kde dik. 

Mam problem ze mi prestal fungovat DO. Par krat mi zvlhol v poslednej dobe a potom som aj 1x nasiel obe predne okna stiahnute. Nahradny kluc na dialku tiez nefunguje tak skusim vymenit baterky v oboch. Min 4r neboli baterky v DO menene, mozno aj od 2009. Kolko je cca zivotnost tych baterii??

Ked nefungoval DO, tak som zacal odomykat klucom. Po cca 3tyzdnoch (nie viac ako 20jazd) doslo k tomu ze pri odomykani sa kluc pretaca a nemozem otvorit. Zamknut ide v pohode. Je to pokazeny zamok dveri? Nemoze to pretacanie byt sposobene len nejakou poruchou v DO

Dakujem za kazdu radu,

Robo

Podľa mňa to bude chyba zámku vo dverách. Mal som to na F1, vymenili mi vložku, ktorá sa musela objednať priamo pre moje auto v škodovke. K autu som ani nemal žiadne DO.

ahoj, mam podobnou zkusenost. Kdyz pri odemikani do klice tlacim tak se zamek jen protaci a auto neodemkne, ale pokud klic strcim do zamku a pak bez tlaku na nej lehce otocim klicem tak auto odemkne 

• Autor

Ja ho uz klucom neodomknem vobec, hociako to mozem skusat. Servisak vravel ze ta vlozka je v haji ked sa to pretaca tak to dam vymenit. Vymenil som baterky v DO, nahradny kluc funguje ale stary je KO. Tak este asi zohnat novy kluc, jedine asi v skodovke??.. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.