Robo-Cadca Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 Presiel som vsetky vlakna OCII/elektrika a nenasiel som nic o pretacani kluca, tak ak je to spomenute niekde inde, napiste kde dik. Mam problem ze mi prestal fungovat DO. Par krat mi zvlhol v poslednej dobe a potom som aj 1x nasiel obe predne okna stiahnute. Nahradny kluc na dialku tiez nefunguje tak skusim vymenit baterky v oboch. Min 4r neboli baterky v DO menene, mozno aj od 2009. Kolko je cca zivotnost tych baterii?? Ked nefungoval DO, tak som zacal odomykat klucom. Po cca 3tyzdnoch (nie viac ako 20jazd) doslo k tomu ze pri odomykani sa kluc pretaca a nemozem otvorit. Zamknut ide v pohode. Je to pokazeny zamok dveri? Nemoze to pretacanie byt sposobene len nejakou poruchou v DO Dakujem za kazdu radu, Robo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 Podľa mňa to bude chyba zámku vo dverách. Mal som to na F1, vymenili mi vložku, ktorá sa musela objednať priamo pre moje auto v škodovke. K autu som ani nemal žiadne DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
do-luck Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 ahoj, mam podobnou zkusenost. Kdyz pri odemikani do klice tlacim tak se zamek jen protaci a auto neodemkne, ale pokud klic strcim do zamku a pak bez tlaku na nej lehce otocim klicem tak auto odemkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo-Cadca Vloženo 3. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Ja ho uz klucom neodomknem vobec, hociako to mozem skusat. Servisak vravel ze ta vlozka je v haji ked sa to pretaca tak to dam vymenit. Vymenil som baterky v DO, nahradny kluc funguje ale stary je KO. Tak este asi zohnat novy kluc, jedine asi v skodovke??.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.