krokodylek3 Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 (editace) Ahoj, mám špatný signál na autorádiu,dal jsem nový prut a jde jenom jedna stanice tak jsem zkusil rádio vyndat dal jsem ho do jiného auta a tam signál má a hraje myslíte si že to bude ve střeše. Editováno: 14. Květen 2017, autor: krokodylek3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 ....jsou dvě možnosti...u rádia není ant. napaječ (spíš otázka) ale pravděpodobně je problém v samotné anténě kde vlhkost udělá své... http://www.fancarhifi.cz/stresni-antena-se-zesilovacem-Skoda-VW-d348.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 8. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 ale někde jsem se dočetl že když tam je originál rádio škoda symphony tak má antení napájení v sobě já tam mám neoriginál rádio a jak se to když tak vymění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 10. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 tak bych měl mít koncem týdne originál rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 14. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 tak už mám originál radio a vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.