Lebedos Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 (editace) Zdravím chtěl bych se poradit o víkendu jsem jel vše bylo v pořádku a zničehonic při zařazení trojky před vjezdem do zatáčky začalo klepat auto pak rámus z motoru a jakoby tam nebyla rychlost. Pri chciplim motoru jsem zkusil jestli když zařadím kvalt jestli auto zůstane stát ale ono jelo dal. Když jsem zase nastartoval a zařadil rychlost tak se to zas rozklepalo a nejelo to. Když jsme to odstavovali tak bylo slyšet cinkani jakoby byly vylámany zuby v převodovce. Tak jsem se zeptat chtěl optat jestli opravdu je to těma zubama a na kolik by tak vyšla oprava a kolik stojí nová převodovka a předem díky za odpověď. Editováno: 16. Květen 2017, autor: Lebedos Chyby v textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Poloosa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.