vlabar Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 tak to je lepší se ponaučit a koupit Audiomedia AMV 263D , protože ten má 2 AV vstupy a jeden z nich dokonce na čelním panelu. Takže když si budete chtít třeba přehrát video z kamery, tak se to snadno připojí. To je zivot, byl jsem rad, ze jsem jej vubec ziskal za to co jsem za player hodlal dat Momentalne faceliftuji druheho drobecka ... foto pro inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 To je ten freelander? Uplně miluju rangerovera:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 To je ten freelander? Uplně miluju rangerovera:) taky bych si dal rict. Mel jsem prilezitost se povozit, ale 3-ku bych za nej nikdy nedal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak koukam, ze ten TechniSat ma plnohodnotny video vystup (to se dnes jiz nevidi) na SCARTu Leze ven Kompozit, S-Video i RGB ... prevodnik by teoreticky nemusel byt (jen si nejsem jit jak by DX zvladla singronizaci ... chtelo by to vyzkouset) jj zapoměl jsem doplnit mám to přes převodník rgb - video na navi dx škoda.....pravda je že má skart a možná půjde propojit přímo pokud na něm RGB jde??????? Mas tam taky DVD player? Premyslim jak to vyresit abych nemusel vstupy prepinat ... Ahoj.... mám tam jěště analog TV tuner a ten má 2 AVéčka.... takže mám navi,převodník,analog tuner a do něj DVD a Technisata.....IR sloučené do jednoho od všeho.....a maká... jediné co tam je tak jěště malé rušení (pískání) mám benzína u Diesla to máme pořešené....ale benzín odolává máte nekdo nějaké poznatky co a jak????? Mrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jak si to pořešil u dieselu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 tak to je lepší se ponaučit a koupit Audiomedia AMV 263D , protože ten má 2 AV vstupy a jeden z nich dokonce na čelním panelu. Takže když si budete chtít třeba přehrát video z kamery, tak se to snadno připojí. To je zivot, byl jsem rad, ze jsem jej vubec ziskal za to co jsem za player hodlal dat Momentalne faceliftuji druheho drobecka ... foto pro inspiraci Na facelift pilka na železo nesmí chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jak si to pořešil u dieselu? zablokovat napájení filtry a je to ale u toho benzína to prolejzá dál na druhém voze to má kolega a v poho (TDI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak koukam, ze ten TechniSat ma plnohodnotny video vystup (to se dnes jiz nevidi) na SCARTu Leze ven Kompozit, S-Video i RGB ... prevodnik by teoreticky nemusel byt (jen si nejsem jit jak by DX zvladla singronizaci ... chtelo by to vyzkouset) jj zapoměl jsem doplnit mám to přes převodník rgb - video na navi dx škoda.....pravda je že má skart a možná půjde propojit přímo pokud na něm RGB jde??????? Mas tam taky DVD player? Premyslim jak to vyresit abych nemusel vstupy prepinat ... pridam tam klopnej slucovac co maj v kazdem elektru (hama atp.). Posledni signal co prijde na vstup bude i na vystupu. Nic jineho me nedapada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.