Kamca1 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Včera se mi stalo, že se mi radio samo zaplo po zamčení auta cca do 20s.Jedine co jsem udělal jinak bylo, že při zpatečce jsem rádio vypnul zustala jen kamera vše už bylo jako obvykle .... pomohlo znova nastartovat a bylo vše OK,zkuste vypozorovat a dejte vědět taky to budu ještě sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 30. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Od te doby se tato situace neopakovala, takže to bylo náhodné selhání elektroniky :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLADOR Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Mne sa samovolne zapinanie infotaimentu opakovalo za 1,5 roka 4x . Zapinalo sa aj pri vypnutom motore a zamknutom vozidle. Vzdy po cca 34 sek. 2x bol nahrany novy software, ale najistejsie je vybrat a vlozit poistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.