Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všetkých, neviete ako to je s výmenou xenonovej vybojky na Superbe1 ? čo som pozeral tak je tam mizerný prístup a ked som menil parkovačku tak som sa dosť potrápil. Nejáke rady ako na to? Treba dementovat svetlo alebo sa to dá aj bez demontážne? Ak máte niekto skúsenosti budem rád ak sa podelíte so mnou nechcem isť s tým od servisu zbytočne, ďakujem vám.

Ahoj

Za mě musím říct, že světlo jsem nedemontoval i když to asi nebude těžký. Ven to šlo dobře, ale zpátky to byl trochu gynekologickej zákrok a jelikož nemam nejmenší ruce, tak jsem na zpětnou montáž použil přítelkyni. Byla šikovná a dala to.)))

Jde to dobře. Jen si trochu udělat místo. Na pravé straně sundat kousek sání a na levé kryt nádobky na servo

• Autor

Super, díky hoši myslel som že to bude komplikovanejšie, ešte raz ďakujem za pomoc :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.