Malece Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Ano ale jsou tam dva sloty takze nevidim v tom problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Jak se pozna ze je vypnuta ochrana komponet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 V 31. 1. 2019 na 21:10, maros napsal: Jak se pozna ze je vypnuta ochrana komponet ? Nijak ... rádio se nesmí po 8h trvale zablokovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Zdravím, koupil jsem si starší rádio MIB z Yetiho a rád bych si ho dal do své Octavie 2 2010. GW mám 1663 a diagnostiku mám taktéž. Kabel si vyrobím sám. Rádio mi hlásí ochranu komponentu. Navigace hlásí, vložte navigační data. SmartLink je funkční. Číslo dílu je 5L00356680D se SW 0363 a HW H30. Jde mi prosím tě o odstranění hlášky Ochrana Komponent, aby rádio hrálo a o nahrání aktuálních map. Předem děkuji. Sháním někoho, kdo by to udělal. Ideálně v okolí Nymburka(Praha, Mladá Boleslav atd...) nebo v okolí Valašského Meziříčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.