Maverick Vloženo 14. Březen 2018 Autor Vloženo 14. Březen 2018 Mam pred sebou poslednich par dni v Japonsku a nize pripojuji nejtypictejsi a u nas neovykla auta japonskych silnic. Tedy aspon v Tokiu a Kjótu. Silnici jsou plne hybridu, predevsim mistnich znacek, majoritne Toyota a Lexus. Prius posledni generace je tu na kazdem kroku. Elektricka auta prakticky neni videt, za dva tydny jsem potkal jednu Teslu Model X a nekolik aktualnich Nissanu Leaf (btw, vypada fakt pekne). Zajimavosti jsou tady popularni krabicky, od jednoduchych az po fakt pekne a hightec vybavene. A na druhe strane pak velka MPV (na fotce Honda Vellfire, ale ma je i Toyota a Nissan), velikostne neco mezi Sharanem a Multivanem. Snad kazde auto tady ma min 6,5"+ LCD s navi a vetsina s TV tunerem. A asi nejvetsi zajimavost na konec. SUV silenstvi nechava japonce naprosto klidnymi. Prestoze je sami vyrabi, je tady SUVcko mozna kazde sté auto na silnici. Jak jim rozumim. A na zaver jedna paradicka, spise pro znalce. Nissan Skyline GT-R. 2 Citovat
Effendi Vloženo 14. Březen 2018 Vloženo 14. Březen 2018 (editace) Tak si ešte tých pár dní v pohode uži .... Editováno: 14. Březen 2018, autor: Effendi 2 Citovat
Maverick Vloženo 17. Září 2018 Autor Vloženo 17. Září 2018 Kdyz uz jsem tu jednou ukazal LED H7 pro FF svetlomety, dostala se mi do ruky i verze urcena pouze pro DE svetlomety. Znova opakuji, v Cine je pouziti takovychto zarovek legalni. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.