ismfofx Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Zdravím lidi, chtěl bych vyměnit swing za něco lepšího, aby to melo bt a usb (carplay). Padlo mi do oka Sony XAV-W651BT za pěknou cenu i s gps. Jen bych mel otázku. Jestli půjdou, zprovozni parkovací senzory na radiu. Eventuálně jaké jiné rádio. Ještě jsem nasel Alpine iLX-700 + KIT-7VWX ale to je dvojnásobná cena. Předem dík za odpověď. Octavia 2 fl. 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 (editace) Ahoj, prave jsem si objednal toto radio: http://www.blaupunkt.com/en/nc/products/car-multimedia/car-radio/products/single/14198/ melo by dorazit koncem tydne a o vikendu bych jej chtel nechat namontovat. Dam potom vedet, ale vypadalo hodne zajimave. ma mit Can-bus adapter jiz uvnitr Editováno: 9. Září 2017, autor: Drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Těch rádií s podporou can bus pro zobrazení je málo a ty ceny jsou opravdu někde jinde. u Alpine iLX-700 je jen pro iPhone telefony a nepodporuje informace z PDC nebo klimy. Ten kit je pro rádio INE-W987D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismfofx Vloženo 9. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2017 (editace) Díky za rychlou odpověď. Určíte, budu rád za informace ohledně toho Blaupunktu. edit: ten kit je pro iLX-700 / INE-W987D / INE-W977D Editováno: 10. Září 2017, autor: ismfofx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.