ismfofx Vloženo 9. Září 2017 Vloženo 9. Září 2017 Zdravím lidi, chtěl bych vyměnit swing za něco lepšího, aby to melo bt a usb (carplay). Padlo mi do oka Sony XAV-W651BT za pěknou cenu i s gps. Jen bych mel otázku. Jestli půjdou, zprovozni parkovací senzory na radiu. Eventuálně jaké jiné rádio. Ještě jsem nasel Alpine iLX-700 + KIT-7VWX ale to je dvojnásobná cena. Předem dík za odpověď. Octavia 2 fl. 2011 Citovat
Drak Vloženo 9. Září 2017 Vloženo 9. Září 2017 (editace) Ahoj, prave jsem si objednal toto radio: http://www.blaupunkt.com/en/nc/products/car-multimedia/car-radio/products/single/14198/ melo by dorazit koncem tydne a o vikendu bych jej chtel nechat namontovat. Dam potom vedet, ale vypadalo hodne zajimave. ma mit Can-bus adapter jiz uvnitr Editováno: 9. Září 2017, autor: Drak Citovat
h2o Vloženo 9. Září 2017 Vloženo 9. Září 2017 Těch rádií s podporou can bus pro zobrazení je málo a ty ceny jsou opravdu někde jinde. u Alpine iLX-700 je jen pro iPhone telefony a nepodporuje informace z PDC nebo klimy. Ten kit je pro rádio INE-W987D. Citovat
ismfofx Vloženo 9. Září 2017 Autor Vloženo 9. Září 2017 (editace) Díky za rychlou odpověď. Určíte, budu rád za informace ohledně toho Blaupunktu. edit: ten kit je pro iLX-700 / INE-W987D / INE-W977D Editováno: 10. Září 2017, autor: ismfofx Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.