maxxx160991 Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Ahoj, omlouvám se, pokud je tu toto téma už, ale zkouším to zde poprvé. Mám Octavia 2008, najeto 280tk. a mám přerušované hučení při zatáčení vlevo a trochu je to slyšet ikdyž jedu rovně. Stává se to pouze při vyšší rychlosti, cca od 75km/h. Když zatáčím vpravo, nic slyšet není. Je to jakobych přejížděl přerušovanou čáru. Mám to už 5let a zvuk je pořád stejný, takže bych řekl, že to nebude ložisko, takhle mi to řekl i v servisu. Není si nikdo jistý co to je. Je jedno jestli mám zimní nebo letní gumy, je to pořád stejné. Už opravdu nevím co by to mohlo být, kromě zvuku to nic jiného zatím nedělá, ale chtěl bych to odstranit. Děkuji za odpovědi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiciko Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 (editace) Ma to same, vymenili mi lozisko v diferencialu v Havexu, zkasirovali 15 tisic a nic se nezmenilo. Na tenhle postup nemam penize. Uvazuju ze by to mohlo byt lozisko kola. Vyresil jsi to nejak? Diky za info. Tom Editováno: 5. Červen 2019, autor: Tomiciko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ojtas Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 zdravím, mám O2 rok 2007 před face a mám to samé... asi nechám vyměnit ložisko a pak dám vědět jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.