vonsakjakub Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Ahojte Jedna sa o superb 1 2.8 142 kw rok vyroby 2007 automatycka prevodovka Pri akcerelacii mi strasne zacne vybrovat volant a cele auto ide od prednej napravi s pravej strany vsetko uz mam vymenene a neviem stale prist na chybu popis co vsetko sa menilo Menili sa komplet ramena znacky Master Sport Menili sa pruziny za Eibach -30-30 pruziny sa dali na origo tlmice plus nove dorazy Vnutorne homokineteycke klby uz so vymenil dve rozne znacky dovod myslel som si ze to bude nimi ale nieje Vyema vokajsieho homokynetyckeho klbu plus vymena tesneni v hriadeli v prevodovke a taktiez vymena podloziek na hriadeli Mam komplet nove gumi aj elektrony Plus vymena sylenblokov na prevodovke Vsetko vymenene a vybracie pretrvavaju proste ked akcereluje tak idu starsne vybracie do volantu a ide to hlavne s pravej strany kde sa menili klby podotknem ked auto ide kludne alebo napr 130 km po dialnici nevybruje nic ale ako nahle podradi a zacne akcerelovat tak vybracie v tom okamihu zacnu uz fakt neviem co am vymenit A este podotknem pred vymenov tychto vsetkych veci vybracie neboli az kym sa nevimenili veci za nove tak vybracie nastali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Mel jsem uplne to same u Superba druhe generace. Vse bylo zpusobeno spatnym vyvazenim. jedini,kdo mi byl schopen vyvazit auto bylo Tasy v Brne. Maji tam vyvazovacku Hunter, zadna jina mi nepomohla. Uz jsem z toho byl zoufaly a to jsem zkousel snad 5 dalsich pneuservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Mas disky original Skoda? Dalsi moznosti jsou, v pripade neorigo disku, vymezovaci krouzky, ktere muzou mit nepatrne vetsi vuli a nestesti je zase doma. O vibracich pri akceleraci bych mohl napsat knihu, uzil jsem si s tim sve. Preju hodne zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 3. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Drak na zimnych pneu pred vymenov to nerobilo ako sa to vymenilo a isiel som domov tak vybracie nastali tak kolami to nebude proste vtedy som mal zimne kola na ktorych to nerobilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 3. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Zimne disky su original a letne mam tomasony plus k nim mam aj vymedzovacie podlozky ale zimne su original a robi to aj na nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 3. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 (editace) Moze to sposobovat aj zly sylenblok motora???? Editováno: 3. Červen 2018, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 4. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Nikto nic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.