plasmo Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Zdar, dodělával jsem pro RNS510 druhou FM anténu do originál stavu, ale po připojení transpondéru (5L6 035 577 A) a antény ve skle Columbus stále hází ANT2 off a signál se nezlepší, pokud vezmu obyčejnou univerzální vylepovací anténu, signál se zlepší o 1000%, rádio začne načítat dopravní hlášení a v seznamu stanic se mi zobrazí asi 2x tolik stanic, byť ukazuje ANT2 off, což jsem u téhle antény očekával. Má někdo zkušenost, špatný transpondér? Bohužel nemám možnost, zapůjčení jiného transpondéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Ahoj, kdysi jsem tu někde na foru viděl návod na dodělání druhé antény do nárazníku. Byla už i odladěná na co nejlepší příjem. Nemohu to tu nikde najít, nevzpoměl by někdo kde to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.