Přejít na obsah

lucky.jack

Uživatel
  • Počet příspěvků

    951
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

2 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

4 337 zobrazení profilu

Oznámení lucky.jack

  1. Jaký nastavení máš na mysli? Jako žes ho nechal vypnout nebo co?
  2. Je v autě něco domontovávanýho?
  3. No jjá bych primárně viděl problém v tom vstřikovači, resp, že není nakodovaný. Případně udělat pořádnou diagnostiku, jestli nejsou i jiné vstřiky v háji.
  4. Určitě jsou žárovky v pořádku? Zkoušel jsi dát jiné? Případně mě napadá páčka blinkrů...
  5. @becza4Jak jsem psal, jestliže jim předložíš závadu, i třeba na videu, tak po tobě nemůžou chtít úhradu. @Nocturnal1 nejedná se o mušky, ale vysloveně sekance, případně odchlíplý lak z důvodu špatného nalakování.
  6. @becza4 Jen malé info. Pakliže jsi jim doložil, že se závada objevuje a jim se to neprojeví, nemůžou ti to účtovat. Servisy to vědí, ale zkouší to. Bohužel je to sviňárna, protože ani škodovka jim to nezaplatí, takže je to práce, kterou zaplatí majitel servisu. Koukni na přední parkováky jestli nejsou posekaný od kamínků apod. Řešili jsme stejný problém a bylo poškozenými senzory. Mám pocit že se to řešilo na nějaký TSK.
  7. Tak v první řadě vyloučit horní uložení tlumičů, manžet tlumičů a pak bádat dál.
  8. Odtoky jsou u A sloupků. Tam by určitě nebyla mokrá stropnice u dveří kufru 😉, pakliže to má vůbec střešní okno.
  9. Jediná kola, pneumatiky resp. kombinaci, který můžeš na autě legálně mít jsou v TP. Jiné varianty by ti neměl nikdo zapsat. Někde jsem tu kdysi přikládal i přímo přípis ze Škodovky.
  10. Tohle je evidentně blbě spasovaný. Jedině sundat a přesadit. Případně zkontrolovat jestli něco neprasklo (držáky). Na tech fotkách mi přijde, že oba blinkry jsou níž, než mají být, proto tam nejde nárazník.
  11. A je to cuknutí s nějakým hlukem, zvukem? Je to škubnutí jako vynechání motoru nebo škubnutí jako pohyb motoru... BTW jak je na tom dvouhmota?
  12. @Maiky27 Jestli měnili lambdu, tak projdi systém sání, jestli není někde netěsnost. Případně i výfukovu část, těsnění pod svody atd. Eventuelně i váhu vzduchu.
  13. Toho může být víc. Těsnění dveří, přes anténu ve střeše, prasklina ve sváru(tmelu) ...
  14. @Pawouk jžš člověk se jednou blbě vyjádří a hned je oheň na střeše 😄 https://forum.skodahome.cz/topic/174763-škoda-rapid-12tsi-epc/?do=findComment&comment=2653414 tady jsem to napsal správně 😉
×
×
  • Vytvořit nový...