mirda1234 Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Ahoj, vlastním Superba rok 2002 s DX radia (typ A), tmc boxem neCAN a GPS anténou a již od března tohoto roku řeším pro mě dost velký problém v podobě signálu radia. Každý den jezdím stejnou trasu cca 50km. A ze dne na den začalo radio na některých místech šumět, přijde mi, že šumění se čím dál víc stupnuje. V lednu, únoru jsem jezdil celou trasu mez sebemenšího šumění a teď stačí zajet za mikro horizont a signál není. Do dnešního dne jsem vyzkoušel čtyři DX radia - typ A - neCAN (seat, vw, škoda), tři TMC body, 6 antén s GPS modulem a 3 koaxiální kabely, koupil jsou i originální prut antény ve Škodovce (889 Kč). Ale ani u jediné změny jsem nepocítil změnu. Zkoušel jsme i psát do radia, zdali v březnu nezasahovali do vysílačŮ, ale dostala se mi odpověď že nikoli. Možná bych se s tímto "jevem" smířil, ale když jedu služebním jedničkovým superbem, který má též DX radio a ten na této trase ani jednou neztratí signál tak mi to hlava nebere. Dokonce jsme si i na tuto trasu půjčil od kamaráda také Superba s DX radiem a opět toto trasa byla bez šumu. Napadá váš ještě nějaká rada? Jde nějakým způsoben změřit signál např. přes VAG? Napadlo mě, že by v autě byl nějaký zdroj rušení. Ale nic jsme nevypozoroval. Ale zjistil jsem že když v zadu někdo sedí, tak se signál radia zlepší a při uchopeni prutu rukou je signál také lepší. Napadá vás nějaké řešení? Jsem ochoten i za někým zajet abych tento problém odstranil, protože jsme již zoufalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.