martas93 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 (editace) Ahoj před par dny jsem se stal majitelem octavie 2007 a hodně slabě mi fouka leva strana mam dvouozonovou klimu jinak střed a prava strana žadny problem nevíte kde je zavada díky moc Editováno: 15. Únor 2019, autor: martas93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanz009 Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 (editace) Zkusil bych kalibraci přes tlačítka. Při zapnutém zapalování stisknout zároveň ECON a levé spodní tlačítko ovládání ofuku Editováno: 17. Únor 2019, autor: hanz009 chyby v textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas93 Vloženo 17. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Před hodinou, hanz009 napsal: Zkusil bych kalibraci přes tlačítka. Při zapnutém zapalování stisknout zároveň ECON a levé spodní tlačítko ovládání ofuku Ahoj toto jsem už zkoušel dokonce i přes diagnostiku klapky se hybaji , i když nastavím ventilátor na max dám ofuk na posádku zavřu středové a pravou stranu tak stále z levého jde slabý proud vzduchu převážně se to snaží foukat přes zavřené výdechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.