martas93 Vloženo 15. Únor 2019 Vloženo 15. Únor 2019 (editace) Ahoj před par dny jsem se stal majitelem octavie 2007 a hodně slabě mi fouka leva strana mam dvouozonovou klimu jinak střed a prava strana žadny problem nevíte kde je zavada díky moc Editováno: 15. Únor 2019, autor: martas93 Citovat
hanz009 Vloženo 17. Únor 2019 Vloženo 17. Únor 2019 (editace) Zkusil bych kalibraci přes tlačítka. Při zapnutém zapalování stisknout zároveň ECON a levé spodní tlačítko ovládání ofuku Editováno: 17. Únor 2019, autor: hanz009 chyby v textu Citovat
martas93 Vloženo 17. Únor 2019 Autor Vloženo 17. Únor 2019 Před hodinou, hanz009 napsal: Zkusil bych kalibraci přes tlačítka. Při zapnutém zapalování stisknout zároveň ECON a levé spodní tlačítko ovládání ofuku Ahoj toto jsem už zkoušel dokonce i přes diagnostiku klapky se hybaji , i když nastavím ventilátor na max dám ofuk na posádku zavřu středové a pravou stranu tak stále z levého jde slabý proud vzduchu převážně se to snaží foukat přes zavřené výdechy Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.