Sp4rc007 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Ahoj, možná zde je již podobné téma, ale v přihrádce u spolujezdce u mé O2 RS CR jsou v "kaslíku" asi 4 kabely, USB(samice), USB jako od nabíječky, široký konektor jako pro napájení Iphonu nebo něčeho podobného a 3,5 jack. Ovšem po připojení flash disku, nebo i telefonu se na radiu nezobrazí žádný jiný vstup. Mám připojenou pouze SD kartu. Neví někdo k čemu slouží tento svazek? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 MDI box, zdířka je na levé straně kastlíku, na radiu je volba MDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Já si spíše myslím, že pokud tam má i kabel na iPhone, tak to může být kabeláž od Parrotu, viz. foto. Osobně jsem to tak měl na F1. Kdyby měl MDI, tak by neměl všechny kabely, ale pouze konektor, kde si může zapojit kabel, který bude potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Pravda, ono se sice prodávají i ty multi kabely pro MDI, ale to si dodělával málokdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sp4rc007 Vloženo 3. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Před hodinou, Drapa napsal: Já si spíše myslím, že pokud tam má i kabel na iPhone, tak to může být kabeláž od Parrotu, viz. foto. Osobně jsem to tak měl na F1. Kdyby měl MDI, tak by neměl všechny kabely, ale pouze konektor, kde si může zapojit kabel, který bude potřebovat. Přesně tohle je tam vytažené.. Jak to má prosím fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 (editace) @ka_r_los Kurňa, tak zase jsem o něco chytřejší. Neměl by si nějakou fotku, jak takový multi kabel pro MDI vypadá? @Sp4rc007 Máš v autě zabudovaného Parrota? Třeba nějaký takový ovladač tam náhodou nemáš? Editováno: 3. Duben 2019, autor: Drapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 už je to chvilka co jsem to hledal, takže třeba ten 40pin už jsem teď nenašel, ale tady je jedna potvora Sám jsem si kdysi myslel, jak ušetřím a koupil jsem si USB+Jack kabel... no usb to nepoznalo nikdy a AUX šuměl, teď mám napřímo USB port v MDI a USB kabel ven, ale to už je off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 jo takhle, no to by nebylo špatné, ale já to nakonec u sebe v autě udělal takto: mám USB na pevno, celkem mi to takto i vyhovuje... kdysi jsem to měl v popelníku, ale výměna USB nebyla moc pohodlná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sp4rc007 Vloženo 3. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 @Drapa nene nic takového tam není, a ani díry po nějakém držáku jako ve starších oktaviích ze zahraničí.. Nic sem tam nenasel... Ale kdyz sem zkusil do toho USB zapojit kabel od tel, tak nic to nenaslo ani uložiště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 před 5 hodinami, Drapa napsal: jo takhle, no to by nebylo špatné, ale já to nakonec u sebe v autě udělal takto: mám USB na pevno, celkem mi to takto i vyhovuje... kdysi jsem to měl v popelníku, ale výměna USB nebyla moc pohodlná :-) Já mám PLA2.0, já tam mám plno :D Chtělo by to sundat kaslík a podívat se, kam to vede, ono nenajde úložiště, co má auto za radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Souhlas, sundej kastlik a bez po kabelu, pud pujde do nejake jednotky, nebo proste si nekdo tu jednotku vzal a na kabely se vyprdl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.