Jakub Švec Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ahoj všem, řeším malicherný problém u svého infotaimentu (8 palců) v Suberbu III 2018. Při přehrávaní hudby přes média pomocí BT se mi na display nezobrazuje obrázek alba ale pouze znak BT. Při stejném postupu se stejným telefonem (SGS 9) v jiných autech vše funguje jak má. Také je v mém autě nutno fyzicky zapnout Spotify v telefonu, než začne přehrávat, v jiných autech se zapne samo. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 (editace) Aké sú tie iné autá? Škodovky alebo úplne iní výrobcovia? Ani mne v F3 nechce cez BT zobrazovať albumy zo Spotify, hoci raz som videl foto F3 s rovnakým rádiom, kde foto albumu bolo. Na dôvod som neprišiel. Momentálne pripájam mobil cez AndroidAuto a tam už foto albumu ťahá automaticky. Čo sa týka zapínania Spotify hneď po naštartovaní, nemôže byť problém v uspávaní aplikácie androidom kvôli šetreniu baterky? Netreba nastaviť výnimku? Aj u mňa sa objavoval tento problém pri každom 3-4 pripojení. Nakoniec som to vyriešil cez platenú aplikáciu Tasker, ktorá dokáže automatizovať niektoré úlohy. V nej som si nastavil, aby po pripojení mobilu k BT auta sa spustila aplikácie Spotify, potom Waze a po nejakej pauze (15sek) začala hrať hudba. Na 99% to vyriešilo moje problémy so zapínaním hudby cez Spotify. Existujú aj jednoduchšie alternatívy na automatizáciu úloh zadarmo, ktoré by toto tiež mohli zvládnuť, ale nemám ich vyskúšané. Editováno: 13. Květen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Švec Vloženo 14. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Ty ostatni auta byly Octavia III 2016 a Superb III 2017 (tlacitkovy Amundsen 8"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.