Mirec005 Vloženo 26. Srpen 2019 Vloženo 26. Srpen 2019 Nazdar. Mám tu taký problém. Mám octu 1 ročník 2002 1.9 81kw. Kupil som si subwoofer a zapojil ho. Stále som riešil otázku že prečo mi stále svieti ovládač na subwoofer keď je kľúčik vonku, nechal som to tak. Až keď som po 10 dňoch prišiel z dovolenky a baterka bola vymlátená na šrot. Tak sa pýtam ako je to možné že subwoofer je stále pod prúdom keď je kľúčik vonku ? Prikladám obrazok kabeláže kde keď zapojím modrý kablik zo subwooferu do rádia tak vtedy sa zapne a je stále pod prúdom. Keď ho vypojím tak sa vypne. Tak mi nejde do hlavy prečo tam tá šťava stále ide keď je kľúčik vonku ?? Ešte mám taký jeden problém a neviem či to aj nesúvisí spolu. Furt mi svieti na palubovke polodot displej. Nie sú na ňom čísla len stále svieti na oranžovo a tak isto aj keď vytiahnem kľúčik. Je tam nejaká elektrika zlá? Poprípade nejaká rada ako to vyriešiť? Ďakujem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.