Manyyas Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Zdravím, Před rokem jsem koupil Octavii 2 za hodně dobré peníze. Je to dovoz z Itálie r. 2005. Otec má stejnou motorizaci, tak věděl, jak se má to auto chovat. Od té doby jsem najel asi 12 tis. km. Teď k věci: Dnes jsem čistil bahno, které se hromadí za podběhama a když jsem ty podběhy vpředu u řidiče sundal, tak na mě vykouklo tohle (viz obrázky, nejlíp to jde vidět na videu). Co si o tom myslíte? je tam plno linií nějakého stříbrného tmelu nebo co to je. Myslíte že to bylo bourané a amatérsky svařované a tímhle zamaskované? Nějak mi nejde do hlavy proč v takovém místě a tolik tmelu v různých směrech. Kolem kapoty na té stejné straně auta jsem si všiml dalších svárů nebo nánosů toho tmelu, nejsem si teď jistý, je to ve stejné barvě. Po koupi jsem měnil olej a nechal to mechanika trochu prohlédnout na zvedáku, nic podezřelého nenašel, kontroloval i různé vůle,ramena apod. Co si o tom myslíte? Mám to zkusit seškrábat a zjistit co pod tím je, nebo co byste dělali? Díky za odpovědi. video-1568971083.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Choseu Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Mělo by to tam být,taky mám octu 2,ale nadkolí se mě sundávat nechce.Kukni sem:https://www.youtube.com/watch?v=Xa9wEF_CK68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manyyas Vloženo 21. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Uau, dík moc, evidentně to tak má být...Já měl před měsícem sundanou i druhou stranu, protože jsem se potřeboval dostat k ostřikování a asi sem si toho nevšiml, nevypadá to jako něco z výroby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.