Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak co kolegáčkové jak jste klouzali. Dnes po ránu šlo někde opravdu o hubu a to jsem včera večer stihnul přezout. Šťastné dojetí Vám Všem přeje Honza Ororo.

Vloženo

Bydlím 10 kmseverozápadně od Brna a bylo 5cm sněhu,vánice jak hrom a cesty jeden kus ledu. Do práce jsem dojel,ale teď musím služebákem ven a to se mně moc nechce. Ahoj. :angry:

Vloženo
Bydlím 10 kmseverozápadně od Brna a bylo 5cm sněhu,vánice jak hrom a cesty jeden kus ledu. Do práce jsem dojel,ale teď musím služebákem ven a to se mně moc nechce. Ahoj. :angry:

:o slušný :huh: asi bude zima,že si užijeme :blbec::ph34r:

Vloženo
tak u nas uz taky padal

vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava :disgust:

jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu

Vloženo
tak u nas uz taky padal

jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu

kéééžby jsi měl pravdu,dnes je kosa :disgust:

Vloženo
tak u nas uz taky padal

kéééžby jsi měl pravdu,dnes je kosa :disgust:

podle predpovedi to tak ma byt

Vloženo

jj vrstva cehosi bileho (ale cukr to neni) dnes mam vyroci tukance, tak snad ani nevyjedu, nam tam letni s houby vzorkem :unsure: prezout se jeste nestihlo

Vloženo

Bobíku plivni na zem zasakruj a vůbec za to ani nesedej. Když máš to výročí. Místama je to tady fakt o hubu. Někde sucho,někde mokro a kolem pryglu led. Ahoj.

Vloženo
jj vrstva cehosi bileho (ale cukr to neni) dnes mam vyroci tukance, tak snad ani nevyjedu, nam tam letni s houby vzorkem :unsure: prezout se jeste nestihlo

lollol leda kdyby jsi je měl gumový lol:smich::smich: jinak sed na prdeli doma

Vloženo

Tak jsem tam dal taky zimáky!!! lol

Vysočina samej led mimo hlavní tahy!!! :o

Jel jsem ke kámošovi pro díly a málem jsem trefil dodávku na 17" to jelo jak lyže!!! :(:doh

To na UG je to jiný kafe!! :rock::rock::rock:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...