OrOrO Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak co kolegáčkové jak jste klouzali. Dnes po ránu šlo někde opravdu o hubu a to jsem včera večer stihnul přezout. Šťastné dojetí Vám Všem přeje Honza Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 no pomalu to začíná,dnes padá sníh vČernošicích u Prahy cca 10km teplta -6 skoro brzo na to že začíná listopad ...máme se nač těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Bydlím 10 kmseverozápadně od Brna a bylo 5cm sněhu,vánice jak hrom a cesty jeden kus ledu. Do práce jsem dojel,ale teď musím služebákem ven a to se mně moc nechce. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Bydlím 10 kmseverozápadně od Brna a bylo 5cm sněhu,vánice jak hrom a cesty jeden kus ledu. Do práce jsem dojel,ale teď musím služebákem ven a to se mně moc nechce. Ahoj. slušný asi bude zima,že si užijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak u nas uz taky padal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu kéééžby jsi měl pravdu,dnes je kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu kéééžby jsi měl pravdu,dnes je kosa podle predpovedi to tak ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 vítej arktido Pardubice - zem pokrytá tenkou vrstvou čehosik Ještě jsem nepřezul, čekaj mně hned 2 auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj vrstva cehosi bileho (ale cukr to neni) dnes mam vyroci tukance, tak snad ani nevyjedu, nam tam letni s houby vzorkem prezout se jeste nestihlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Bobíku plivni na zem zasakruj a vůbec za to ani nesedej. Když máš to výročí. Místama je to tady fakt o hubu. Někde sucho,někde mokro a kolem pryglu led. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 pratele vysocina taky masox... jel jsem 42km do brna 2h35min vcera jsem vecer prezul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ČB a Č.krumlov taky napadlo, ale již pohoda, jen pár aut v příkopech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj vrstva cehosi bileho (ale cukr to neni) dnes mam vyroci tukance, tak snad ani nevyjedu, nam tam letni s houby vzorkem prezout se jeste nestihlo leda kdyby jsi je měl gumový jinak sed na prdeli doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Už je to venku hustý. Raději přezujte, ať se někde nepotkáte. Já to stihnul včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Při cestě do školy sem zustal stát v kopci,hold letní gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ;-) ty jsi zmenil vuz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak a je to tady zase, Za vločkou vločka z oblohy padá, kdyby padala,ale je tam chumelenice jak sviňa.Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ty jsi zmenil vuz?? myslíš ten yellow winter kháár ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ty jsi zmenil vuz?? myslíš ten yellow winter kháár ? presne tak pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 pratele vysocina taky masox... jel jsem 42km do brna 2h35min vcera jsem vecer prezul Tak ses alespon ctihl pokochat prirodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 troja hlasi kosu ale snih ne...sme moc na slunicku takz ejestli byl tak roztal jeste ze uz mam tyden prezuto, ted bych nechtel nekde cekat v pneuservisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak jsem tam dal taky zimáky!!! Vysočina samej led mimo hlavní tahy!!! Jel jsem ke kámošovi pro díly a málem jsem trefil dodávku na 17" to jelo jak lyže!!! To na UG je to jiný kafe!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.