Publikováno Listopad 2, 200618 r Tak co kolegáčkové jak jste klouzali. Dnes po ránu šlo někde opravdu o hubu a to jsem včera večer stihnul přezout. Šťastné dojetí Vám Všem přeje Honza Ororo.
Listopad 2, 200618 r no pomalu to začíná,dnes padá sníh vČernošicích u Prahy cca 10km teplta -6 skoro brzo na to že začíná listopad ...máme se nač těšit
Listopad 2, 200618 r Autor Bydlím 10 kmseverozápadně od Brna a bylo 5cm sněhu,vánice jak hrom a cesty jeden kus ledu. Do práce jsem dojel,ale teď musím služebákem ven a to se mně moc nechce. Ahoj.
Listopad 2, 200618 r Bydlím 10 kmseverozápadně od Brna a bylo 5cm sněhu,vánice jak hrom a cesty jeden kus ledu. Do práce jsem dojel,ale teď musím služebákem ven a to se mně moc nechce. Ahoj. slušný asi bude zima,že si užijeme
Listopad 2, 200618 r tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava
Listopad 2, 200618 r tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu
Listopad 2, 200618 r tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu kéééžby jsi měl pravdu,dnes je kosa
Listopad 2, 200618 r tak u nas uz taky padal vypadá to na celé střed čechy a jak psal ororo tak i morava jj vsichni pisu ze vsude neco malinko spadlo...ale nastesti je to jen malo a od pristiho tydne ma bejt zase tak 9 stupnu kéééžby jsi měl pravdu,dnes je kosa podle predpovedi to tak ma byt
Listopad 2, 200618 r vítej arktido Pardubice - zem pokrytá tenkou vrstvou čehosik Ještě jsem nepřezul, čekaj mně hned 2 auta
Listopad 2, 200618 r jj vrstva cehosi bileho (ale cukr to neni) dnes mam vyroci tukance, tak snad ani nevyjedu, nam tam letni s houby vzorkem prezout se jeste nestihlo
Listopad 2, 200618 r Autor Bobíku plivni na zem zasakruj a vůbec za to ani nesedej. Když máš to výročí. Místama je to tady fakt o hubu. Někde sucho,někde mokro a kolem pryglu led. Ahoj.
Listopad 2, 200618 r pratele vysocina taky masox... jel jsem 42km do brna 2h35min vcera jsem vecer prezul
Listopad 2, 200618 r jj vrstva cehosi bileho (ale cukr to neni) dnes mam vyroci tukance, tak snad ani nevyjedu, nam tam letni s houby vzorkem prezout se jeste nestihlo leda kdyby jsi je měl gumový jinak sed na prdeli doma
Listopad 2, 200618 r Už je to venku hustý. Raději přezujte, ať se někde nepotkáte. Já to stihnul včera.
Listopad 2, 200618 r Autor Tak a je to tady zase, Za vločkou vločka z oblohy padá, kdyby padala,ale je tam chumelenice jak sviňa.Ahoj
Listopad 2, 200618 r pratele vysocina taky masox... jel jsem 42km do brna 2h35min vcera jsem vecer prezul Tak ses alespon ctihl pokochat prirodou
Listopad 2, 200618 r troja hlasi kosu ale snih ne...sme moc na slunicku takz ejestli byl tak roztal jeste ze uz mam tyden prezuto, ted bych nechtel nekde cekat v pneuservisu
Listopad 2, 200618 r Tak jsem tam dal taky zimáky!!! Vysočina samej led mimo hlavní tahy!!! Jel jsem ke kámošovi pro díly a málem jsem trefil dodávku na 17" to jelo jak lyže!!! To na UG je to jiný kafe!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.