zabiak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Nebuďte hovnaři sníh je fajn . Ale musím teda přezout jinak to fajn nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 no já budu přezouvat v pondělí bo o víkendu jdu do práce...holt si v pondělí ráno po noční obleču montérky zalezu do sklepa odkud musím vydolovat zímáky donesu je k autu a zahraju si na mechanika od Schumiho, ale s časem budou asi problémy bo navíc budu elektrony ještě umývat jinak dne sráno ve Stodůlkách bylo bílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 pratele vysocina taky masox... jel jsem 42km do brna 2h35min vcera jsem vecer prezul Tak ses alespon ctihl pokochat prirodou woe stal jsem vetsinou na miste a byl cim dal vic nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak jsem tam dal taky zimáky!!! Vysočina samej led mimo hlavní tahy!!! Jel jsem ke kámošovi pro díly a málem jsem trefil dodávku na 17" to jelo jak lyže!!! To na UG je to jiný kafe!! ja obul včera UG a jsem max spokojen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ja necham jeste UG chvili odpocivat, v Praze to je zatim k prdu a stejne ma bejt od pondelka zase "teplo", tak to jeste chvili pocka, pokud nebude takhle uz furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No tak teď v té kose to jebu, počkám na pondělí a přezuju. Nebo možná už o víkendu. Žena nadávala, že dneska ráno chtěla někoho předjet a ujel jí zadek(auta ). Ve Valech(u Přelouče) je takovej docela masérskej kopec. Tam to prej sjížděla krokem se staženou prckou a zařazenou 1. Prej tam všici čekali až auto před nima sjede tak do půlky a pak zase najel na sjezd další... Já si dneska taky nebyl na cestě moc jistej, a to jsem vyjížděl v 9:30. Chumelilo jako kráva skoro celej den. Odpoledne jsem jel na ryby a vymrzl jsem jak sobolí hovno. Šňůra mi zamrzala, ale jednu štičku cca 60cm jsem si baknul. Ani jsem na ni nešahal, jen jsem ji peanem vyháčil ve vodě. Nechtěl jsem se máčet to mrznoucí vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A je tu zas další bílé ráno. Brněnská přehrada 4cm těžkého mokrého sněhu,asi dlouho nevydrží. Pár lidí na letňákách si zase nabyje čumák a pak sníh sleze. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak u nas mnohem horsi nez vcera...vsechny silnice pod ledem ale komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ráno v 7 30 jsem musel do města a co dokázali někteří řidiči na silnici to by vydalo na pořádný horor. Podotknu ještě ,že tonebyl čas kloboukářů ani dušičkových jezdců. Dostal mně hlavně na rovině kořeň s bavcem kterýměl vzadu takový gumy ,že nejel ani po rovině,a pak kořeň s mercedesem, který v kopci napřed zastaví a pak na to dupne a postaví mezka napříč silnice. Brno mezi 7,30-9,00 prostě mazec. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A je to tady Praha 6 Suchdol poprašek sněhu a zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 kujva, při pohledu z okna bílo. Doufám, že se fakt oteplí jak slibujou. V tom mraze se mi 2 auta přezouvat nesce. Mám to jen před barákem přehodit celý kola, ale jen s hevírkem, takže pakárnička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 no to mama nejradsi...pak takovy cekaj vsude a jezdej po jednom jelikoz je zase zima prekvapila...jak klesly teploty k sedmi stupnum rano prezul jsem a dostanu se vsude a ne jak tyhle lamy...sorry tome ale je to tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 no to mama nejradsi...pak takovy cekaj vsude a jezdej po jednom jelikoz je zase zima prekvapila...jak klesly teploty k sedmi stupnum rano prezul jsem a dostanu se vsude a ne jak tyhle lamy...sorry tome ale je to tak.. Jj, v tomhle Pepánku plnej souhlas s Tebou... Každej furt je teplo, je teplo a pak čumí jak piče... Teď mě málem sejmul pičus s osmsetpatnáctkou na letních, totálně sjetých buggies, hrnul si to na sněhu s kládama v zatáčce v protisměru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak to je skoro na přebalení, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak to je skoro na přebalení, což? No hochu, pekně jsem šlajfoval, naštěstí krajnica byla bez sněhu a brzdy to brali... Ale čučel jsem jak puk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 no to mama nejradsi...pak takovy cekaj vsude a jezdej po jednom jelikoz je zase zima prekvapila...jak klesly teploty k sedmi stupnum rano prezul jsem a dostanu se vsude a ne jak tyhle lamy...sorry tome ale je to tak.. Jj, v tomhle Pepánku plnej souhlas s Tebou... Každej furt je teplo, je teplo a pak čumí jak piče... Teď mě málem sejmul pičus s osmsetpatnáctkou na letních, totálně sjetých buggies, hrnul si to na sněhu s kládama v zatáčce v protisměru... presne, pak stojim na zeleny a predemnou auto ktery tanci doleva doprava a dopredu se nepohne...na kolejich udela hodiny a cumi jak baterka... nechapu proc lidi cekaj do posledni chvile. je zacatek listopadu a zacina se ochalzovat, rozumna kebula prezuje tyden pred. beztak ty letni pod deset stupnu radost nemai a zimaky tech 13 vydrzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak už to po dnešku máme přezuto komplet dneska jsem přezul mámě 206 a je klid! Na těch letních jsou fakt blázni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak, Audina už je přezutá, sem si máknul v tý kose, větru a dešti. Vytahat zimáky ven, přezout, označit kola, uskladnit a 1,5 hod. je v prdeli. Jinak musím poznamenat, že ten hevírek, co je v Audině je nesrovnatelně lepší, než ten Octávce. Ten origo z Octy ve srovnání s tím z Audiny je totální shit. Jsem furt čekal na to, až nebude mrznout a chcát, ale ono to vypadá, že bude chcát věky, tak jsem se obětoval a na pár měsíců je zas pokoj. No, teď ještě moji Octu, takže zítra, pokud nebudou padat trakaře, tak se zase obětuju Hlavně že už má přezuto manželka, tam jsem se bál dost. Přecejenom já teď skoro nejezdím, a když, tak se s tím nějak poperu, ale u ženy mám obavy i na zimních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 zdar.mollynku už mám přezutou od pátku.jel jsem v pátek ráno ve 4h a bylo to pěkně uklouzané tak jsem odpoledne nelenil a dal zimní botičky.hlavně jsem koukal,že letní potřebují už vyměnit.asi to vyměním komplet i s elektronama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak, Audina už je přezutá, sem si máknul v tý kose, větru a dešti. Vytahat zimáky ven, přezout, označit kola, uskladnit a 1,5 hod. je v prdeli. Jinak musím poznamenat, že ten hevírek, co je v Audině je nesrovnatelně lepší, než ten Octávce. Ten origo z Octy ve srovnání s tím z Audiny je totální shit. Jsem furt čekal na to, až nebude mrznout a chcát, ale ono to vypadá, že bude chcát věky, tak jsem se obětoval a na pár měsíců je zas pokoj. No, teď ještě moji Octu, takže zítra, pokud nebudou padat trakaře, tak se zase obětuju Hlavně že už má přezuto manželka, tam jsem se bál dost. Přecejenom já teď skoro nejezdím, a když, tak se s tím nějak poperu, ale u ženy mám obavy i na zimních. cos delal tak dlouho???Ja menil kola na dvou autech a trvalo mi to cca 45 minut..a to takovym malym heverem na koleckach z OBI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 no to mama nejradsi...pak takovy cekaj vsude a jezdej po jednom jelikoz je zase zima prekvapila...jak klesly teploty k sedmi stupnum rano prezul jsem a dostanu se vsude a ne jak tyhle lamy...sorry tome ale je to tak.. Vyjímečně, velmi vyjímečně s tebou souhlasím, já mám taky zimní boty už od doby, co to šlo ráno pod 7. Jsem v poho a jen se směju těm nepovinným tancům na cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak, Audina už je přezutá, sem si máknul v tý kose, větru a dešti. Vytahat zimáky ven, přezout, označit kola, uskladnit a 1,5 hod. je v prdeli. Jinak musím poznamenat, že ten hevírek, co je v Audině je nesrovnatelně lepší, než ten Octávce. Ten origo z Octy ve srovnání s tím z Audiny je totální shit. Jsem furt čekal na to, až nebude mrznout a chcát, ale ono to vypadá, že bude chcát věky, tak jsem se obětoval a na pár měsíců je zas pokoj. No, teď ještě moji Octu, takže zítra, pokud nebudou padat trakaře, tak se zase obětuju Hlavně že už má přezuto manželka, tam jsem se bál dost. Přecejenom já teď skoro nejezdím, a když, tak se s tím nějak poperu, ale u ženy mám obavy i na zimních. cos delal tak dlouho???Ja menil kola na dvou autech a trvalo mi to cca 45 minut..a to takovym malym heverem na koleckach z OBI.. no, jen než to dostanu k autu, tak je to tak min. 20min. Pak si musím auto přeparkovat na vhodný místo,... Prostě před barákem s tím hevírkem je to celkem oprc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 nicméně letos jsem byl celkem připravenej a pneuservisy byly ze hry... Kolečka byly připravený, vyvážený, takže jsem letos na pneuservisech nezávislej. Prostě jsem všecko připravil při přezouvání na letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 nicméně letos jsem byl celkem připravenej a pneuservisy byly ze hry...Kolečka byly připravený, vyvážený, takže jsem letos na pneuservisech nezávislej. Prostě jsem všecko připravil při přezouvání na letní. To chce mit dve sady a jen menit.. taky to tak mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 No ja v patek musel po ranu do CB, 5:45 cumim z vokna a ono je 5cm snehu, na kraji Prahy! Tak ve me hrklo a sel sem ometat V 6:45 sem mel bejt v Modranech a v 9 nejpozdejs v CB. Nez sem vyjel asi v 6:15, tak to povolovalo, ale jaxe pak vyjasnilo, tak s mym vyjezdem prituhlo a zacalo to primrzat. No, jel sem do Modran z Jizaku 2x tak dlouho, protoze co nekteri dokazali predvadet, to sem nezazil. Potkal sem cestou 3 sypace, silnice byly posypany a musim rict, ze silnicari me necekane prekvapili, normalne maj brolben jeste v lednu. Zvlastni bylo, ze u nas bylo 5 cm snehu a o par km dal v Modranech nebylo nic, jen mrzlo. D1 bylo osetrena, ale cistej jen pravej pruh, prostredni tak napul, levej nic moc a nekteri valici se 130 a vic me fakt dostavali. Ja jel kolem kila a bylo to az az. Az do Tabora bylo stejne, osetreno, mokro, rozjezdeno. Od Tabora dal jasno a sucho, taxem to rval 130, pac sme nestihali. V 9:07 sme ale dorazili do centra. Cestou jen 2 dodavky na boku, jinak nic. Pak v Budejkach byla asi hodinu vanice, napadlo nekolik cm snehu, sypace jezdili a do vecera to drzelo. Vecer sme jeli na Orlik, mistama ledovka, takze opatrne, vcera cestou do Prahy neco podobnyho. Pak v Praze uz chcalo a dneska uz je teplo a hnusne, zlatej snih. Ehm, jel sem na letnich Opatrne, kde to bylo nutny, smykem kde to slo a jinak normalka. Ale sebral bych nekolik tisic ridicaku Po prvni prehance v CB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.