krysarr Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 neni problem...elektrika a svetlo tam je da se tam delat i vecir. neni to nic extra ale aspon na tom dvorku co je predni se da neco udelat a v ni taky i kdyz je trochu uzsi Asi Te urcite nekdy vyuziju Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 si máš Járo pořídit dlouhej prodlužovák já třeba z obýváku k autu v poho a můžu luxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 si máš Járo pořídit dlouhej prodlužovák já třeba z obýváku k autu v poho a můžu luxovat Mno, nefim, bydlim v sestym a nejblizsi misto, kam se da prijet s autem, je tak 50m od baraku, to by byla draha sranda a dobre veselohra pro sousedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 si máš Járo pořídit dlouhej prodlužovák já třeba z obýváku k autu v poho a můžu luxovat Mno, nefim, bydlim v sestym a nejblizsi misto, kam se da prijet s autem, je tak 50m od baraku, to by byla draha sranda a dobre veselohra pro sousedy tak, tak. Taky 6.p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ty voe jsme s kámošem pouštěli prodlužku z osmýho patra asi 100m a v klidu kup si kabel a zbytek a udělej si ho sám než kupovat udělanej prodlužovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ty voe jsme s kámošem pouštěli prodlužku z osmýho patra asi 100m a v klidu kup si kabel a zbytek a udělej si ho sám než kupovat udělanej prodlužovák ty woe husty divaldo... my to s bratrem tahali jen z garaze tak 6 metru lae tady je to v poho, na jare tam udelame pneu servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ty voe jsme s kámošem pouštěli prodlužku z osmýho patra asi 100m a v klidu kup si kabel a zbytek a udělej si ho sám než kupovat udělanej prodlužovák ty woe husty divaldo... my to s bratrem tahali jen z garaze tak 6 metru lae tady je to v poho, na jare tam udelame pneu servis Pehná práce, já to mám ze sedmičky a taky prodlužku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ty woe, vy ste fakt drsňáci Já mám doma generátor, kterej jsem kupoval na jednu dovču, nakonec jsme na ni stejně nemohli odjet, takže je ještě nepoužitej. Tak jsem si tuhle říkal, že bych koupil wapku, leštičku a takový ty věcičky, odjel někam dopryč, kde nikdo není a tam se vyřádit. Ale wapku to příkonově neutáhne, bere moc. Ten generátor je myslím jen do 1kW. Wapka myslím 1,3 nebo 1,5. Vysavač to taky neutáhne, kua. Taky 1,5kW. Nj, já to plánoval jen na svícení a 0,8kW vařič, nabíječky na mobily, foťák, kameru,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ty woe, vy ste fakt drsňáci Já mám doma generátor, kterej jsem kupoval na jednu dovču, nakonec jsme na ni stejně nemohli odjet, takže je ještě nepoužitej. Tak jsem si tuhle říkal, že bych koupil wapku, leštičku a takový ty věcičky, odjel někam dopryč, kde nikdo není a tam se vyřádit. Ale wapku to příkonově neutáhne, bere moc. Ten generátor je myslím jen do 1kW. Wapka myslím 1,3 nebo 1,5. Vysavač to taky neutáhne, kua. Taky 1,5kW. Nj, já to plánoval jen na svícení a 0,8kW vařič, nabíječky na mobily, foťák, kameru,... ale myslím, že kdybych ten generátor vyvalil před barák a začal glancovat auto, tak bych asi ještě větší drsoň než s prodlužkou ze 6.p nataženou přes chodník a cyklostezku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ty woe, vy ste fakt drsňáci Já mám doma generátor, kterej jsem kupoval na jednu dovču, nakonec jsme na ni stejně nemohli odjet, takže je ještě nepoužitej. Tak jsem si tuhle říkal, že bych koupil wapku, leštičku a takový ty věcičky, odjel někam dopryč, kde nikdo není a tam se vyřádit. Ale wapku to příkonově neutáhne, bere moc. Ten generátor je myslím jen do 1kW. Wapka myslím 1,3 nebo 1,5. Vysavač to taky neutáhne, kua. Taky 1,5kW. Nj, já to plánoval jen na svícení a 0,8kW vařič, nabíječky na mobily, foťák, kameru,... ale myslím, že kdybych ten generátor vyvalil před barák a začal glancovat auto, tak bych asi ještě větší drsoň než s prodlužkou ze 6.p nataženou přes chodník a cyklostezku To rozhodopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tak nám to zase pěkně začíná. Doufám ,že jste včera nikdo neskončil v té hromádce u Olomouce. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 na to se těším celý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Já se na to těšil když jsem měl Š 120 LS to jsem se vždycky pořádně vyřádil. Teď už si ranního sně hu s chutí užívám jenom někdy. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mne to bavi odjakziva Kdyby bylo po mym, taxe nesoli. Sice na to Octa neni zrovna idealni vozidlo, ale ucil sem se na Formanu, tak uz mi to zustalo Zurici kapitalismus a jelita za volantem ovsem radost nici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mne to bavi odjakziva Kdyby bylo po mym, taxe nesoli. Sice na to Octa neni zrovna idealni vozidlo, ale ucil sem se na Formanu, tak uz mi to zustalo Zurici kapitalismus a jelita za volantem ovsem radost nici Jo kdyby se nesolilo tak je to o něčem jiném,jenže to by cca 2/3 tzv. řidičů nesměli vůbec vyjet na silnice. Máš pravdu,že Octa.není ideální vozidlo na zimní blbnutí .ale vyřádit se sní dá taly hezky. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mne to bavi odjakziva Kdyby bylo po mym, taxe nesoli. Sice na to Octa neni zrovna idealni vozidlo, ale ucil sem se na Formanu, tak uz mi to zustalo Zurici kapitalismus a jelita za volantem ovsem radost nici Jo kdyby se nesolilo tak je to o něčem jiném,jenže to by cca 2/3 tzv. řidičů nesměli vůbec vyjet na silnice. Máš pravdu,že Octa.není ideální vozidlo na zimní blbnutí .ale vyřádit se sní dá taly hezky. Ahoj Honza No, mozna 2/3 je jeste optimismus Jojo, da se s ni taky vyradit, ale precejen to neni uplne vonco, ale kdyz se chce, jde to se vsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Tak nám zase nadělilo. Brno -prygl 5cm. Škoda že to nevydrží. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 v praglu uz to se do haje...jeste ze sem byl vcera vecer venku se aspon zkoulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Prijedte do JBC ... snehu zatim habadej ;-) Doufam ze to rychle sleze ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Prijedte do JBC ... snehu zatim habadej ;-) Doufam ze to rychle sleze ;-) můžu, jo?? kafe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Prijedte do JBC ... snehu zatim habadej ;-) Doufam ze to rychle sleze ;-) sem byl vcera v liberci a docela to pribejvalo to je pravda...ale na predmesti jsem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak nám opět napadl. To byla včera večer a dnes ráno sranda na silnicích. Je zarážející co někteří takyřidiči za volantem dokážou. Ať se Vám dobře jezdí. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 HM UŽ TO ZAČALO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nemám rád sníh v Práglu tady u nás ho napadlo to je hrozný a pořád se sype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nahodou je to fajn, jen se musi opatrne jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.