baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nemám rád sníh v Práglu tady u nás ho napadlo to je hrozný a pořád se sype a to neni konec...jinak rano cesta do prace ktera je na 20min dnes o hodinu vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nemám rád sníh v Práglu tady u nás ho napadlo to je hrozný a pořád se sype a to neni konec...jinak rano cesta do prace ktera je na 20min dnes o hodinu vic no mě to čeká zejtra jedu do Vestce pro tátovo auto a vezu ho vrátit na Škofin to bude teda cestička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nemám rád sníh v Práglu tady u nás ho napadlo to je hrozný a pořád se sype a to neni konec...jinak rano cesta do prace ktera je na 20min dnes o hodinu vic no mě to čeká zejtra jedu do Vestce pro tátovo auto a vezu ho vrátit na Škofin to bude teda cestička nezavidim...tata mel dnes jed do Rychnova a vykaslal se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jakej snih ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jakej snih ??? si už dneska Míšo upadl na hlavu viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jakej snih ??? bez se napapat moc ti to mele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nemám rád sníh v Práglu tady u nás ho napadlo to je hrozný a pořád se sype a to neni konec...jinak rano cesta do prace ktera je na 20min dnes o hodinu vic Já přes 2 hodiny do kanclu, to sem ještě nazažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nemám rád sníh v Práglu tady u nás ho napadlo to je hrozný a pořád se sype a to neni konec...jinak rano cesta do prace ktera je na 20min dnes o hodinu vic Já přes 2 hodiny do kanclu, to sem ještě nazažil hmm taky sila...jak vypadala dalnice...teplicka teda nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 hmm taky sila...jak vypadala dalnice...teplicka teda nic moc uježděno, v rychlým vyjetý koleje na asfalt místo, ale jinak nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 hmm taky sila...jak vypadala dalnice...teplicka teda nic moc uježděno, v rychlým vyjetý koleje na asfalt místo, ale jinak nic moc tak to tady vubec....souvisla vrstva snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jakej snih ??? Bílej. To je to co venku padá a z čeho půjdete odpoledne se školkou stavět huhulála. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak to tady vubec....souvisla vrstva snehu No já myslím, že teď už taky, bylo to místama vyjetý, ale kolem sněhu habaděj, přejet z pruhu do pruhu bylo dobrodrožství. A kolem autobus minimálně kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak to tady vubec....souvisla vrstva snehu No já myslím, že teď už taky, bylo to místama vyjetý, ale kolem sněhu habaděj, přejet z pruhu do pruhu bylo dobrodrožství. A kolem autobus minimálně kilo tak o autobusech me radsi ani nemluv...a prejizdet z pruhu do pruhu je snad to nejhorsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak o autobusech me radsi ani nemluv...a prejizdet z pruhu do pruhu je snad to nejhorsi Když jede Favorit 40 tak hold přejet musíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak o autobusech me radsi ani nemluv...a prejizdet z pruhu do pruhu je snad to nejhorsi Když jede Favorit 40 tak hold přejet musíš to bohuzel jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Konecne sniiiiizek, paradicka! Akorat se zase projevuje umeni za volantem, to bych vrazdil velebnosti, a ta sul je druhy zverstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Konecne sniiiiizek, paradicka! Akorat se zase projevuje umeni za volantem, to bych vrazdil velebnosti, a ta sul je druhy zverstvo no je to radost, ja neska to prace mel dobry rallye.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Konecne sniiiiizek, paradicka! Akorat se zase projevuje umeni za volantem, to bych vrazdil velebnosti, a ta sul je druhy zverstvo no je to radost, ja neska to prace mel dobry rallye.... Já ho mám iv práci,neb sedlám MB Vito, ale pneu michelin to zvládají perfektně. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak ja jel dnes vsude casove stejne jako by bylo sucho... Mam to ráááááááád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 já byl na obrovském parkovišti,a úplně sám,a bylo róódeo,,,nejvíc sexy bylo rozjetí na zpatečku na 40,,plný rejd plný plyn otočka dvojka a pokračování vpřed,,velice efektivní a asi tak nejvíc cool co se dá s přením nahonem dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak ja jel dnes vsude casove stejne jako by bylo sucho... Mam to ráááááááád. Nejsi saaaaam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 já byl na obrovském parkovišti,a úplně sám,a bylo róódeo,,,nejvíc sexy bylo rozjetí na zpatečku na 40,,plný rejd plný plyn otočka dvojka a pokračování vpřed,,velice efektivní a asi tak nejvíc cool co se dá s přením nahonem dělat Jóóóó??? Hmmm, tak to toho moc asi neumíme no. Tak šup šup do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) já jen,že to klouže,a že si dávejte bacha,na svoje mazlíčky třeba vyzkoušet odkaď dokaď a co a jak,a škola smyku,a bim bim a stejně to ujede vic a zas mín,,,,,,,a největší legrace je,že kolega s bmw nevyjel ani ze zahrady Editováno: 24. leden 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 já jen,že to klouže,a že si dávejte bacha,na svoje mazlíčky třeba vyzkoušet odkaď dokaď a co a jak,a škola smyku,a bim bim a stejně to ujede vic a zas mín,,,,,,,a největší legrace je,že kolega s bmw nevyjel ani ze zahrady Alespon vidis, co je to za smejdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.