VRBIC Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a prej, že je sůl nad zlato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu. Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Tak ja Ti teda poradim pane, jsou tim mysleny zimni pneu a retezy No a muzes si vzit lopatku a pytel pisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Tak ja Ti teda poradim pane, jsou tim mysleny zimni pneu a retezy No a muzes si vzit lopatku a pytel pisku Jsem čekal jinou odpověď, tohle je rada dobře myšlená a to zrovna od tebe, máš blbou náladu? Jsem myslel odpověď typu třeba: málo oblečenou stopařku, tchýni v kufru, sobi a sáňky, kafe s rumem, plavky ... Ale zimní pneu, řetězy, písek, lopatu to jako fakt jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Na co lopatu 300 m silnice stejně neprohážeš. Radši do termosky kafé nebo čaj s rumem.do batohu pořádnej kus žvance,do kombíka pár polen ať si můžeš udělat vatru až někde v horách zůstaneš uvězněn v závějích.Nezapomeň na teplé jégrovo prádlo,když je zima móda musí stranou. Příjemný zážitek na horách Honza-Ororo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jsem čekal jinou odpověď, tohle je rada dobře myšlená a to zrovna od tebe, máš blbou náladu? Jsem myslel odpověď typu třeba: málo oblečenou stopařku, tchýni v kufru, sobi a sáňky, kafe s rumem, plavky ... Ale zimní pneu, řetězy, písek, lopatu to jako fakt jo??? Joooo, opravduuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) Tak díky, no byl to fór. Jsem totiž z podhorského městečka v Jeseníkách a u nás jsou technické služby vždy zaskočeny. Minulou zimu byly zaskočeni téměř půl roku No a tento rok, kdo by čekal sníh v lednu, že? Zimu zvládáme v pohodě a to i bez řetězů, máme dobrý cvik díky techn. službám. Pečlivě udržují ledovici pokrytou sněhem.... Editováno: 29. leden 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak díky, no byl to fór. Jsem totiž z podhorského městečka v Jeseníkách a u nás jsou technické služby vždy zaskočeny. Minulou zimu byly zaskočeni téměř půl roku No a tento rok, kdo by čekal sníh v lednu, že? Zimu zvládáme v pohodě a to i bez řetězů, máme dobrý cvik díky techn. službám. Pečlivě udržují ledovici pokrytou sněhem.... Sak vime Ono je to na druhou stranu jedine dobre, tady zase naopak se staraji dobre a ejhle, kdyz snezi hodne a nestihaji, tak 98% ridicu je v prdeli. Byt po mym, tak se jenom pluhuje, a soli a sypou se jenom kopce, kam jezdi autobusy atd. a hotovo, priroda by byla rada a ja taky, ale to zurici kapitalismus a statisice krasojezdcu nedovolujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 A já bych ani nesolil, jen pluhovat a křižovatky a větší kopce sypat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jo jo jo, a votom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Zas to bílé svinstvo pada mi za limec....... pár lidí si zase nabije čumák a v 11 hod nebude po sněhu ani památka. Dobře dojeďte! Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Tak hlasim, ze ve Zdare nad Saz. taky pres noc napadlo cca 10cm snehu...abych to upresnil...Vecer dest se snehem do rana -4stC, takze to krasne podmrzlo a na to napadl snih :-) Takze to byla rano taky legrace :-) Jinak vsem preji bezpecnou jizdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.