Leden 28, 200718 r Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu. Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu.
Leden 28, 200718 r Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Tak ja Ti teda poradim pane, jsou tim mysleny zimni pneu a retezy No a muzes si vzit lopatku a pytel pisku
Leden 28, 200718 r Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Tak ja Ti teda poradim pane, jsou tim mysleny zimni pneu a retezy No a muzes si vzit lopatku a pytel pisku Jsem čekal jinou odpověď, tohle je rada dobře myšlená a to zrovna od tebe, máš blbou náladu? Jsem myslel odpověď typu třeba: málo oblečenou stopařku, tchýni v kufru, sobi a sáňky, kafe s rumem, plavky ... Ale zimní pneu, řetězy, písek, lopatu to jako fakt jo???
Leden 29, 200718 r Autor Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky.... Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu. Díky za rady všeho druhu. Na co lopatu 300 m silnice stejně neprohážeš. Radši do termosky kafé nebo čaj s rumem.do batohu pořádnej kus žvance,do kombíka pár polen ať si můžeš udělat vatru až někde v horách zůstaneš uvězněn v závějích.Nezapomeň na teplé jégrovo prádlo,když je zima móda musí stranou. Příjemný zážitek na horách Honza-Ororo
Leden 29, 200718 r Jsem čekal jinou odpověď, tohle je rada dobře myšlená a to zrovna od tebe, máš blbou náladu? Jsem myslel odpověď typu třeba: málo oblečenou stopařku, tchýni v kufru, sobi a sáňky, kafe s rumem, plavky ... Ale zimní pneu, řetězy, písek, lopatu to jako fakt jo??? Joooo, opravduuu
Leden 29, 200718 r Tak díky, no byl to fór. Jsem totiž z podhorského městečka v Jeseníkách a u nás jsou technické služby vždy zaskočeny. Minulou zimu byly zaskočeni téměř půl roku No a tento rok, kdo by čekal sníh v lednu, že? Zimu zvládáme v pohodě a to i bez řetězů, máme dobrý cvik díky techn. službám. Pečlivě udržují ledovici pokrytou sněhem.... Upraveno Leden 29, 200718 r od Peterer
Leden 29, 200718 r Tak díky, no byl to fór. Jsem totiž z podhorského městečka v Jeseníkách a u nás jsou technické služby vždy zaskočeny. Minulou zimu byly zaskočeni téměř půl roku No a tento rok, kdo by čekal sníh v lednu, že? Zimu zvládáme v pohodě a to i bez řetězů, máme dobrý cvik díky techn. službám. Pečlivě udržují ledovici pokrytou sněhem.... Sak vime Ono je to na druhou stranu jedine dobre, tady zase naopak se staraji dobre a ejhle, kdyz snezi hodne a nestihaji, tak 98% ridicu je v prdeli. Byt po mym, tak se jenom pluhuje, a soli a sypou se jenom kopce, kam jezdi autobusy atd. a hotovo, priroda by byla rada a ja taky, ale to zurici kapitalismus a statisice krasojezdcu nedovolujou
Únor 26, 200718 r Autor Zas to bílé svinstvo pada mi za limec....... pár lidí si zase nabije čumák a v 11 hod nebude po sněhu ani památka. Dobře dojeďte! Ahoj Honza
Únor 26, 200718 r Tak hlasim, ze ve Zdare nad Saz. taky pres noc napadlo cca 10cm snehu...abych to upresnil...Vecer dest se snehem do rana -4stC, takze to krasne podmrzlo a na to napadl snih :-) Takze to byla rano taky legrace :-) Jinak vsem preji bezpecnou jizdu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.