Přejít na obsah

Ranní skluz

OrOrO

Doporučené příspěvky

Vždy jsem nevěděl o co jde a tak se chci zeptat zde, v ranním skluzu.

Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky....

Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu.

Díky za rady všeho druhu.

:smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když v televizi hlásí, že bude sněžení a při cestě do hor automobilem je nutné mít zimní výbavu, tak to znamená, že mám mít rukavice, svetr, spoďáry, čepici, brusle, sáňky....

Se ptám, protože jsem z hor, abych neměl průser, když je teď ten sníh, mám kombíka, tak to snad poberu.

Tak ja Ti teda poradim pane, jsou tim mysleny zimni pneu a retezy lol No a muzes si vzit lopatku a pytel pisku ;)

Odkaz ke komentáři

:smich:  :smich:  :smich:

Tak ja Ti teda poradim pane, jsou tim mysleny zimni pneu a retezy lol No a muzes si vzit lopatku a pytel pisku ;)

Jsem čekal jinou odpověď, tohle je rada dobře myšlená a to zrovna od tebe, máš blbou náladu? :D

Jsem myslel odpověď typu třeba: málo oblečenou stopařku, tchýni v kufru, sobi a sáňky, kafe s rumem, plavky ...

Ale zimní pneu, řetězy, písek, lopatu to jako fakt jo??? -_-

Odkaz ke komentáři

Na co lopatu 300 m silnice stejně neprohážeš. Radši do termosky kafé nebo čaj s rumem.do batohu pořádnej kus žvance,do kombíka pár polen ať si můžeš udělat vatru až někde v horách zůstaneš uvězněn v závějích.Nezapomeň na teplé jégrovo prádlo,když je zima móda musí stranou. Příjemný zážitek na horách Honza-Ororo :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Jsem čekal jinou odpověď, tohle je rada dobře myšlená a to zrovna od tebe, máš blbou náladu? :D

Jsem myslel odpověď typu třeba: málo oblečenou stopařku, tchýni v kufru, sobi a sáňky, kafe s rumem, plavky ...

Ale zimní pneu, řetězy, písek, lopatu to jako fakt jo??? -_-

Joooo, opravduuu lol-_-

Odkaz ke komentáři

Tak díky, no byl to fór.

Jsem totiž z podhorského městečka v Jeseníkách a u nás jsou technické služby vždy zaskočeny.

Minulou zimu byly zaskočeni téměř půl roku :smich: No a tento rok, kdo by čekal sníh v lednu, že?

Zimu zvládáme v pohodě a to i bez řetězů, máme dobrý cvik díky techn. službám.

Pečlivě udržují ledovici pokrytou sněhem.... :D

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři

Tak díky, no byl to fór.

Jsem totiž z podhorského městečka v Jeseníkách a u nás jsou technické služby vždy zaskočeny.

Minulou zimu byly zaskočeni téměř půl roku :smich: No a tento rok, kdo by čekal sníh v lednu, že?

Zimu zvládáme v pohodě a to i bez řetězů, máme dobrý cvik díky techn. službám.

Pečlivě udržují ledovici pokrytou sněhem.... :D

Sak vime ;)

Ono je to na druhou stranu jedine dobre, tady zase naopak se staraji dobre a ejhle, kdyz snezi hodne a nestihaji, tak 98% ridicu je v prdeli. Byt po mym, tak se jenom pluhuje, a soli a sypou se jenom kopce, kam jezdi autobusy atd. a hotovo, priroda by byla rada a ja taky, ale to zurici kapitalismus a statisice krasojezdcu nedovolujou :(

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...