Publikováno Duben 18, 20178 r Ahojte, Po výmene batérie, pýta rádio kód.(ktorý neviem) tak sa chcem spýtať či by mi to nevedel niekto zistiť ? Veľmi budem vďačný. Alebo či neexistuje nejaká stránka kde by sa to za prijateľnú cenu dalo vyhľadať. Ďakujem
Duben 19, 20178 r Pri origo montáži autorádia ti kód prezradia v autorizovanom servise po zadaní VIN vozidla.
Březen 17, 20205 r lidicky abych do radia rhapsody zadal kod musi byt pripojeno komplet ve voze? 2x plus 1x minus 2x can ? pac mi autoradio kod neprijima ikdyz jsem jej uz parkrat zadaval ted to delam na stole a nechce jej prijmout.
Květen 1, 20205 r Zdravim..Vie mi niekto pomoct? A to tym či by vedel zistiť kod radia? symphony? ďakujem za pomoc Upraveno Květen 1, 20205 r od Luďa Hned první téma se ptá na to samí proč ses nezeptal tam? Témata sloučena. Příště nezaklâdej zbytečný témata
Září 18, 20213 r ja zase kod mam,zadam radio ide,ked vypnem auto a pridem zas-zase pyta kod?neviete preco si to nepamata?na oktavii 1 Upraveno Září 18, 20213 r od manaspa5858
Září 18, 20213 r myslis kable v aute?lebo radio v druhom aute ok,,zapojil som toto co je na foto a antenu,myslim ze este nejaky kablik som tam videl nezapojeny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.