Dajo17 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Ahojte, Po výmene batérie, pýta rádio kód.(ktorý neviem) tak sa chcem spýtať či by mi to nevedel niekto zistiť ? Veľmi budem vďačný. Alebo či neexistuje nejaká stránka kde by sa to za prijateľnú cenu dalo vyhľadať. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Pri origo montáži autorádia ti kód prezradia v autorizovanom servise po zadaní VIN vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 1. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ďakujem, už to mám vybavené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 lidicky abych do radia rhapsody zadal kod musi byt pripojeno komplet ve voze? 2x plus 1x minus 2x can ? pac mi autoradio kod neprijima ikdyz jsem jej uz parkrat zadaval ted to delam na stole a nechce jej prijmout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo123 Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 (editace) Zdravim..Vie mi niekto pomoct? A to tym či by vedel zistiť kod radia? symphony? ďakujem za pomoc Editováno: 1. Květen 2020, autor: Luďa Hned první téma se ptá na to samí proč ses nezeptal tam? Témata sloučena. Příště nezaklâdej zbytečný témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 umím zjistit rádio musí být u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 (editace) ja zase kod mam,zadam radio ide,ked vypnem auto a pridem zas-zase pyta kod?neviete preco si to nepamata?na oktavii 1 Editováno: 18. Září 2021, autor: manaspa5858 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 špatně zapojené ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 myslis kable v aute?lebo radio v druhom aute ok,,zapojil som toto co je na foto a antenu,myslim ze este nejaky kablik som tam videl nezapojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Ano v autě, zkontroluj podle zapojení na radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 neviem co mam kontrolovat, zapojim koncovku ide,pyta kod....tak ako som pisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 poradcovia moji a uz nist?ci radite len tak aby som idiel k vam a zaplacil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.