Marius2696 Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Ahoj, neví prosím někdo jak vyřešit můj problém se sacím potrubím? Svítí mi kontrolka motoru, auto cuká při studeném startu a diagnostika ukazuje chyby P2015 a P2014. Před časem jsem udělal výměnu sacího potrubí, které jsem koupil z ebay. Bohužel se stav vozu nezlepšil, ba naopak zhoršil (nejspíš hodně špatná koupě). Auto má teď při studeném startu několik vteřin kolísavé otáčky a cuká při studeném rozjezdu výrazně více... Kontrolka motoru svítí neustále, se starým potrubím cca za 3 dny zhasla... Děkuji za případné rady a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius2696 Vloženo 14. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Vyřešeno pomocí nových vířivých klapek, potenciometru a elektromagnetického ventilu. Cena opravy cca 8000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnnyjbl Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Viřívý klapky chyba P2015 se zase rozbijou. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.