marejo Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 (editace) Zdravím, zajímalo by mě jaká verze software - před dieselgate je nejšetrnější k EGR a DPF, jakou by jste doporučili ? Popř.lehce nastínit jaké jsou mezi jednotlivými verzemi rozdíly. Vím zatím o 2 variantách (7100,9813) Děkuji Editováno: 11. Srpen 2020, autor: marejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Gautsch Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Já si nechal teď v polovině prosince od SGS Motorpower nahrát software před Dieselgate - 9813. Prý je to poslední software před dg. Mám 2.0 TDI CR CFHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 V 1. 1. 2021 na 20:39, Petr Gautsch napsal: Já si nechal teď v polovině prosince od SGS Motorpower nahrát software před Dieselgate - 9813. Prý je to poslední software před dg. Mám 2.0 TDI CR CFHC A na kolik to vyšlo nahrání toho softwaru a je nějaký rozdíl mezi tím co jsi tam měl nahraný předtím a co máš teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.