Lasse Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Moje martyrium s geometrií má nakonec dobrý konec. Zkusil jsem další servis (třetí). Po přeměření potvrdili, že je to hnuté a auto táhne do prava. Seřidili. Auto jelo rovně, ale volant byl pootočený vpravo. Dnes se to snažili srovnat až se to úplně rozhodilo a auto se skoro nedalo udržet na silnici. Znovu tedy seřídili geometrie a světě div se - auto jede rovně a volant je taky rovně. 👍 Pomohl až třetí servis a šesté seřízení geometrie. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Kde to dokázali? Že by Bestdrive? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Ne ne. Jeden "garážový" servis. Mají ho kluci co z nám od mala, takže se mi věnovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.