wrout Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Ahoj, začal jsem pozorovat vůli volantu v kombinaci s vibrací ve volantu při brždění. Vibrace pozoruji cca 2 roky. Jako první jsem tehdy nechal stočit kotouče, chvíli to drželo a pak začalo vibrovat znovu. Vyměnil jsem tedy kotouče a rovnou stabilizační tyčky, opět chvíli drželo a vibrace znovu. Znovu stočení a poté znovu vibrace. Koupil jsem tedy kotouče ATE, teď to drželo tak půl roku a začínám to cítit znovu a do toho ty vůle ve volantu, to řízení jakoby plave a ve volantu je hluchý místo. Teď je najeto nějakých 224 tis. km. Neměl někdo stejný problém? Četl jsem na foru, že by to mohly dělat ložiska v kolech. U nás nijak nehučí ani nic podobného. Díky moc za rady. WhatsApp Video 2021-03-21 at 21.43.33.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mir1ek Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Přesně tohle teď řeším vůle na volantu..najeto 190 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalgajdos Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Zdravim, jak jste poresili tu vuli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.