Frost84 Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Spoiler Spoiler Zdravím vás, auto mám chvíli a mám dotazy 1. chci se připojit přes hotspot, píše připojuje se, pak ověření a chyba ověření a zas připojuji se a dokola a nic. 2.jak jeto s navigací když jde jen přes WiFi, na rádiu je nějaký slot pro Micro sd kartu je tam napsáno navi, mám stáhnout nejaje mapy a vložit přes kartu?nebo co stim se dá dělat. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 (editace) Ahoj . Prvi vec je treba napsat , co mas za radio , znacku , druha vec co mas za system a posledni vec , co mas za auto a rok vyroby , typ . Tahle se neda radit , jinak je na to tema Tam se dovis spoustu veci , procti si poradne tohle forum a pak budes vedet jak na to popr posli zpravu do Sz ,. Uvidime co se s tim da delat . Editováno: 17. Listopad 2021, autor: Tomdlouhan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.