Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím ... mám O2 2008 pôvodné autorádio Stream MP3, zvažujem že by som zohnal lepšie rádio možno aj s nav ... mám BT jednotku ktorá však podporuje len handsfree rád by som teda chcel vedieť aký BT modul zháňať aby podporoval aj prehrávanie hudby + či k tomu BT modul bude postačovať základné rádio Bolero ... Poprípade nejaké dobré autorádio s Androidom aby šli BT funkcie a ovládanie z multifunkčného volantu?

• 3 roky později...

Ahojte priatelia !

Nechcem zakladať nové vlákno a tak sa Vás skúsim spýtať na nejaké riešenie (pre tento prípad je za mňa experimentovanie nie najvhodnejšia cesta).

Behám stále aj na starej, tohočasu slušne vybavenej O2 (predface). Má z fabriky rádio Nexus, GPS, Maxidot, Bluetooth Handsfree (5P0 862 135C). Áno, prehrávanie hudby cez túto jednotku ešte nefunguje :( Nepotrebujem nič viac, ako dostať "zvuk z telefónu/iOS" do "systému" so zachovaním fabrického handsfree. Čiže sa domnievam, že by som to mohol dosiahnuť výmenou BT jednotky pod sedadlom spolujazdca. Popri hľadaní som natrafil na  archívne diskusie, kde zápasili aj "vo facelifte" s podobným problémom a odporučili práve výmenu "podsedadlovej" jednotky za napr. 5K0 035 730D a vyššie, 7P6 035 730J a vyššie resp. 3C8 035 730A a vyššie. Úprimne, neviem aký je medzi nimi rozdiel, ktorú jednotku zvoliť a či by niektorá mohla byť naozaj Plug&Play namiesto pôvodnej. Mne sa zdá, že tie jednotky rovnaké nie su. Možno je to iba kozmetika a všetko ostatné sedí, netuším... Kódovanie zvládam, ide o HW. Nakoľko sú tieto komponenty bazárovky, nerád by som pokupoval zbytočne "všetko možné" a možnosť skúšky skrz vzdialenosti nie je vždy reálna. Preto by som Vás pekne poprosil o prípadné poznatky v tejto problematike.

Vďaka Vám !

Upraveno od puntoii

@puntoii Ahoj. Pokud můžu vycházet z instalace takové jednotky do S2, tak bude potřeba natáhnout dva nové vodiče mezi jednotkou BT a rádiem.

Psal jsem o tom před pár lety tady:

Úplně PnP to určitě nebude. Co se týče staršího rádia v O2 předFL, tak vůbec nedokážu poradit. Snad s tou novější BT jednotkou bude spolupracovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.