Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím ... mám O2 2008 pôvodné autorádio Stream MP3, zvažujem že by som zohnal lepšie rádio možno aj s nav ... mám BT jednotku ktorá však podporuje len handsfree rád by som teda chcel vedieť aký BT modul zháňať aby podporoval aj prehrávanie hudby + či k tomu BT modul bude postačovať základné rádio Bolero ... Poprípade nejaké dobré autorádio s Androidom aby šli BT funkcie a ovládanie z multifunkčného volantu?

• o 3 roky později...
Vloženo (editace)

Ahojte priatelia !

Nechcem zakladať nové vlákno a tak sa Vás skúsim spýtať na nejaké riešenie (pre tento prípad je za mňa experimentovanie nie najvhodnejšia cesta).

Behám stále aj na starej, tohočasu slušne vybavenej O2 (predface). Má z fabriky rádio Nexus, GPS, Maxidot, Bluetooth Handsfree (5P0 862 135C). Áno, prehrávanie hudby cez túto jednotku ešte nefunguje :( Nepotrebujem nič viac, ako dostať "zvuk z telefónu/iOS" do "systému" so zachovaním fabrického handsfree. Čiže sa domnievam, že by som to mohol dosiahnuť výmenou BT jednotky pod sedadlom spolujazdca. Popri hľadaní som natrafil na  archívne diskusie, kde zápasili aj "vo facelifte" s podobným problémom a odporučili práve výmenu "podsedadlovej" jednotky za napr. 5K0 035 730D a vyššie, 7P6 035 730J a vyššie resp. 3C8 035 730A a vyššie. Úprimne, neviem aký je medzi nimi rozdiel, ktorú jednotku zvoliť a či by niektorá mohla byť naozaj Plug&Play namiesto pôvodnej. Mne sa zdá, že tie jednotky rovnaké nie su. Možno je to iba kozmetika a všetko ostatné sedí, netuším... Kódovanie zvládam, ide o HW. Nakoľko sú tieto komponenty bazárovky, nerád by som pokupoval zbytočne "všetko možné" a možnosť skúšky skrz vzdialenosti nie je vždy reálna. Preto by som Vás pekne poprosil o prípadné poznatky v tejto problematike.

Vďaka Vám !

Editováno: , autor: puntoii
Vloženo

@puntoii Ahoj. Pokud můžu vycházet z instalace takové jednotky do S2, tak bude potřeba natáhnout dva nové vodiče mezi jednotkou BT a rádiem.

Psal jsem o tom před pár lety tady:

Úplně PnP to určitě nebude. Co se týče staršího rádia v O2 předFL, tak vůbec nedokážu poradit. Snad s tou novější BT jednotkou bude spolupracovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...