maxXx_ Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 (editace) Zdravím, mám v práci povinnost vozit s sebou na výjezdy i menší hasičák (1kg). Viděl jsem, že v Octavii III jej lze umístit pod sedadlo řidiče či spolujezdce, což by v mém případě bylo naprosto ideální. Pod sedadlem řidiče mám přihrádku na reflexní vesty, kterou bych rád zachoval. Pod sedadlem spolujezdce není ani přihrádka na vesty. Bohužel tam chybí i jakákoliv příprava (viz.foto, které si bohužel budete muset otočit) pro uchycení držáku. Další problém je v tom, jestli nebude vadit vyhřívání sedaček. Našel jsem i nějaký výpis toho, co vše by mělo být třeba dokoupit (vč. čísel dílů), ale tam netuším, jestli to přesně sedí na můj případ - jedná se o OIII r.v. 2015 1.6TDI ve variantě Greenline (popř. doplním). Co tedy přesně dokoupit (vč. šroubů), abych tam ten držák mohl umístit tak, jak tam být umístěný má? (takto) Mnohokrát děkuji. Editováno: 8. Únor 2022, autor: maxXx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.