duso11x Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 čaute, starý znak čo bol na maske mojej Octavie už bol v zlom stave od kamienkov atď.. dal som ho dole chodil som takto asi rok ...a nejako som sa rozhodol, že by som ho chcel dať naspať ma s tým už niekto skúsenosť ako sa ta upevňuje od výroby tam je natavený nejako...na skodadiely.sk som našiel originál kus ...ako správne ho tam dať treba nataviť/zohriať ten emblém a priložiť len alebo to treba nejakým lepidlom dať mamut, alebo lepidlo na skla ? https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1z0853679blaq-znak-rs-prednej-masky-15481.html (pre tých čo by písali nelep ho tam keď nemáš RSku....tak áno mam RS len ho chcem dať naspať) ešte som videl rôzne fejky ktoré sa upevňujú šrubami a podložkami ak by to bolo jednoduchšie riešenie ako ten originál tam dať tak by som siahol po týchto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.