Tomáš O Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 Zdravím, dnes jsem přišel k autu a mělo tak o 8cm stažená všechna boční okna, všechny ve stejné výšce. Normálně jsem nastartoval, okénka vytáhnul a zatím se to znovu neobjevilo. Tušíte někdo, co to mohlo způsobit? Je to 2.0 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 Nechtěně podržené odemykací tlačítko na dálkovém ovladači - třeba v kapse ... už se mi to taky někdy stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš O Vloženo 24. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 Před hodinou, f.r.a.n.t.a napsal: Nechtěně podržené odemykací tlačítko na dálkovém ovladači - třeba v kapse ... už se mi to taky někdy stalo. Fakt že jo, díky za odpověď. To jsem netušil, že to má takovou funkci a to mám to auto 6 let. Samozřejmě, že se mi to musí stát zrovna, když venku prší :D Ale na druhou stranu nic nezmizelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.