Přejít na obsah

Je to možné???

tomask

Doporučené příspěvky

Jeden večer som mal divokú náladu a skúsil som to. Ale to ešte nebolo na tachometri ani 3000 km. Keď na jar prezujem na letné, tak to plánujem odskúšať zas. Ale ja testujem vždy len maximálku na rovine a bez podpory vetra.

Myslím, že na prvom zábere to mohlo byť dole kopcom prípadne s vetrom za chrbtom a ešte treba pripočítať pomerne vysoké premeriavanie tachometrov u OI. Napr. u OII je tacho presnejší, než bol u Fabie.

post-62-1164557505.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden večer som mal divokú náladu a skúsil som to. Ale to ešte nebolo na tachometri ani 3000 km. Keď na jar prezujem na letné, tak to plánujem odskúšať zas. Ale ja testujem vždy len maximálku na rovine a bez podpory vetra.

Myslím, že na prvom zábere to mohlo byť dole kopcom prípadne s vetrom za chrbtom a ešte treba pripočítať pomerne vysoké premeriavanie tachometrov u OI. Napr. u OII je tacho presnejší, než bol u Fabie.

Prosimtě kolik ti ukazuje to varování rychlosti.

Mě to píše Rychlost 131km/h překročena, u tebe to vypadá na 145?

A to mám při tom položku Zimní pneu na vypnuto.

Odkaz ke komentáři

Milda, to varovanie mám skutočne na 145 a pri tej rýchlosti už akosi nebolo času pátrať, ako to varovanie odstrániť, aby som videl aktuálnu spotrebu. Ale to je iné varovanie, než pre zimné gumy. To pre zimné gumy mám na 210 a zapol som ho až teraz po prezutí na zimné. Toto na fotke je len to bežné varovanie o prekročení predvolenej rýchlosti. Ja to mám veľmi rád, zvykol som si na to už na firemnom (tam to pri prekročení len pípne), aby som sa spamätal, že idem už trochu rýchlo. Je to dobré, neraz ma to musí umravniť aj na bežnej ceste. :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...