tomask Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Nasel jsem na netu toto, fotka z nazvem OCTAVIARS...je to vubec mozne??? Editováno: 24. Listopad 2006, autor: tomask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 240 tacho mi jezdila už Octavia první generace 1,8T 110 kW, u O2 RS 147kW jsem já zatím ještě nenašel odvahu zkusit limit, ale věřím tomu že to dá s přehledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 tohle je odvisly od delky posledniho prevodu. pokud ten to umozni, pak staci najit odpovidajici dlouhej rovnej kopec. skoda ze neni videt otackomer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 alebo sa postavi auto na spaliky a posledny prevodovy stupen sa vytoci na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 znas nekoho, kdo to nekdy udelal? protoze ja o tom mockrat slysel, ale neznam blazna, kterej by to udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Jeden večer som mal divokú náladu a skúsil som to. Ale to ešte nebolo na tachometri ani 3000 km. Keď na jar prezujem na letné, tak to plánujem odskúšať zas. Ale ja testujem vždy len maximálku na rovine a bez podpory vetra. Myslím, že na prvom zábere to mohlo byť dole kopcom prípadne s vetrom za chrbtom a ešte treba pripočítať pomerne vysoké premeriavanie tachometrov u OI. Napr. u OII je tacho presnejší, než bol u Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Já si taky myslím, že je to nafocený při jízdě z nějakýho táhlýho dlouhýho stoupání, stejně i já se přikláním k názoru že by bylo zajímavý vidět na kolik byl vytočenej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Jeden večer som mal divokú náladu a skúsil som to. Ale to ešte nebolo na tachometri ani 3000 km. Keď na jar prezujem na letné, tak to plánujem odskúšať zas. Ale ja testujem vždy len maximálku na rovine a bez podpory vetra.Myslím, že na prvom zábere to mohlo byť dole kopcom prípadne s vetrom za chrbtom a ešte treba pripočítať pomerne vysoké premeriavanie tachometrov u OI. Napr. u OII je tacho presnejší, než bol u Fabie. Prosimtě kolik ti ukazuje to varování rychlosti. Mě to píše Rychlost 131km/h překročena, u tebe to vypadá na 145? A to mám při tom položku Zimní pneu na vypnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Nasel jsem na netu toto, fotka z nazvem OCTAVIARS...je to vubec mozne??? Koukni na tohle: pravý klik a "ulož jako" Pokud to nepůjde, tak kontakuj MichalaF, kterej to někde bude mít Jde o video ORS I ze srazu Skodahome a Briskoda v Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Milda, to varovanie mám skutočne na 145 a pri tej rýchlosti už akosi nebolo času pátrať, ako to varovanie odstrániť, aby som videl aktuálnu spotrebu. Ale to je iné varovanie, než pre zimné gumy. To pre zimné gumy mám na 210 a zapol som ho až teraz po prezutí na zimné. Toto na fotke je len to bežné varovanie o prekročení predvolenej rýchlosti. Ja to mám veľmi rád, zvykol som si na to už na firemnom (tam to pri prekročení len pípne), aby som sa spamätal, že idem už trochu rýchlo. Je to dobré, neraz ma to musí umravniť aj na bežnej ceste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.