daveXXX Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Ahoj požádal bych o pomoc... co čert nechtěl, povalila se mi lahev s olejem a zrovna jedniná netěsná, celou dobu jinak těsná.... nechápu a nateklo trochu oleje u mé Octy III kombi vlevo vzadu (jak je Canton) a platu (dvoji dno)...zadní krycí plast u Cantonu šel lehce vytáhnout,ale už ho tam nedám zpět...prostě mi nedrží a je tam spára..celé se to viklá...nevíte, jak to vrátit zpět, resp. kam zacvaknout? je to na 5 sekund, pokud se ví jak na to...nebo nějaký návod... níže je foto toho dílu... vůz má střešní okno a odešla jedna lampiška u dveří,,,spínač je v tahu...zakoupil jsem novou, ale nevím , jak tuto vydloubnout, aniž bych poškodil tapecírung... je to taková ta lampička ala stará škoda 120 :)))))) jenom že nemá černé tlačitko, ale překlápí se...je vpravo i vlevo nad zadními dveřmi...rozbitá je napravo... moc děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.