Tdííí Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Nemcice zdravijó Kojcl ty jseš z Nemcic??tak to by jsi mohl znat Juru Oulehlu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nejkrásnější město v Čechách-HRADEC KRÁLOVÉ tam je nejkrasnejsi HHK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 /// No nevim ... ty panelaky kolem te prehrady kdyby byly out tak by to byla nadhera Zrovna ta přehrada uprostřed města je super, ale s těma barákama máš pravdu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 2 Matys06: Ty si odkud? Já jsem z Olomouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Já jsem z Olomouce Tak to sme se mozna nekdy nekde potkali Ja bydlim kousicek od OL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 ty jseš z Nemcic??tak to by jsi mohl znat Juru Oulehlu?? jo znam ale neni to muj kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak to sme se mozna nekdy nekde potkali Ja bydlim kousicek od OL. Jezdím tak 4x týdně do Litovle po dálnici, tak možná i jo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 jo znam ale neni to muj kamos Čus Tome, já taky často jezdím do Němčic za kámošem, ale tebe jsem tam ještě neviděl. Až teď mi Milan říkal, že jsi tam odtud. Někdy se stavíme na pokec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jezdím tak 4x týdně do Litovle po dálnici, tak možná i jo!!! Tak ja do Litovle moc nee Ale mohli bysme dat srazik coo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Čus Tome, já taky často jezdím do Němčic za kámošem, ale tebe jsem tam ještě neviděl. Až teď mi Milan říkal, že jsi tam odtud. Někdy se stavíme na pokec!!! Jéééé ani nereknes ze sem jezdis - tak to se musime urcite stretnout Jinak me hned tak neuvidis - se moc "venku" nevyskytuju A za kym jezdis - znamho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak ja do Litovle moc nee Ale mohli bysme dat srazik coo? Tak to nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jéééé ani nereknes ze sem jezdis - tak to se musime urcite stretnout Jinak me hned tak neuvidis - se moc "venku" nevyskytuju A za kym jezdis - znamho ? Jezdím na Chmelín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nejkrásnější město v Čechách-HRADEC KRÁLOVÉ Si upad ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak to nebude problém. No tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Si upad ne ? taky si rikam ze Hradec zrovna zadna hitparada neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 taky si rikam ze Hradec zrovna zadna hitparada neni Tak ho nechte kazdymu se asi libi tam kde bydli nebo zije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Jezdím na Chmelín. No priznam se ze chvilu sem tapal kde to je Ja byvam na druhym koncu - az pred hristem jestli vis kde co u nas lezi Editováno: 22. leden 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTIF Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jsme ze Světic u Říčan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 No priznam se ze chvilu sem tapal kde to je Ja byvam na druhym koncu - az pred hristem jestli vis kde co u nas lezi Tak hříště zase nevím já, kde je. Myslím ale, že se brzy potkáme. Asi budu mít cestu. Napiš mi na SZ mobil a kdyžtak ti brnknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 toš zas bod pro Moravu - já su též Valach jak Baťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 čau se ze starýho města,takže taky kousek od hradiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Já jsem ze Vsetína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s414 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Cassovia-KOSICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Já jsem ze Vsetína záápal te Vsetin.. začneete od láápačéé .. ne dela si srandu.. ja jim fandil..a skoda jich:( .. tak i jakosem fandil Drnovicim ve fotbalu..a..? taky konec:( ... asi zacnu fandit sparte..a zkrachuje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Já jsem ze Vsetína záápal te Vsetin.. začneete od láápačéé .. ne dela si srandu.. ja jim fandil..a skoda jich:( .. tak i jakosem fandil Drnovicim ve fotbalu..a..? taky konec:( ... asi zacnu fandit sparte..a zkrachuje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.