Publikováno Listopad 28, 200618 r Officialni video - doporucuju pustit k tomu poradne nahlas music pokud mate u pc slusnou aparaturu a vychutnat !!! Fakt mazlicek !!!!!! http://www.porsche.com/all/flashplay/defau...anguage=english
Listopad 28, 200618 r No prostě paráda. Myslíš, že to stihnu pořídit pod stromeček, nebo berou ty svině objednávky? Buď to chci hned, nebo ať si to nechají...
Listopad 28, 200618 r Tak video aj afto zajedna...... BTW aká je cena?? (nech nemusím rozbíjať obe prasiatka )
Listopad 28, 200618 r Tak video aj afto zajedna...... BTW aká je cena?? (nech nemusím rozbíjať obe prasiatka ) Tusim ze sem nekde cetl 130tisic ecek ;-)
Listopad 29, 200618 r Krasa,co dodat. Myslim ze u tohohle videa musi srdce kazdyho chlapa, i toho kterej se boji ridit, zaplesat
Listopad 29, 200618 r Krasa,co dodat. Myslim ze u tohohle videa musi srdce kazdyho chlapa, i toho kterej se boji ridit, zaplesat No to moje urcite !!! Skoro by se to mohlo priblizit i srdecni zalezitosti !!!
Prosinec 2, 200618 r no joooo kluci porsche.. skoda,ze na takovy auti mit nebudu... jedine,ze bych prodal barak a sel bydlet do porschaka
Prosinec 2, 200618 r no joooo kluci porsche.. skoda,ze na takovy auti mit nebudu... jedine,ze bych prodal barak a sel bydlet do porschaka Tak za to by som si kúpil možno kolesá, sedačky a volant
Prosinec 2, 200618 r No jo mrdaaa, proste Porsche jako ze snu ...dokazu si s nim predstavit vejkend v DE
Prosinec 3, 200618 r No jo mrdaaa, proste Porsche jako ze snu ...dokazu si s nim predstavit vejkend v DE Ja klidne i v CR !!
Prosinec 3, 200618 r anglicaka nechcuuu ja bych prosila zivotni velikost policku nevedu ale mista na parkovani prd barakem mame hodne
Prosinec 3, 200618 r anglicaka nechcuuu ja bych prosila zivotni velikost policku nevedu ale mista na parkovani prd barakem mame hodne Todle nechat pred barakem je hrich !!!!
Prosinec 4, 200618 r Ale takový Porosche Cayenne Turbo S by taky nebylo špatný.... Ale to je trosku jina kategorie
Prosinec 5, 200618 r Ale takový Porosche Cayenne Turbo S by taky nebylo špatný.... staci ze ho ma Mares
Prosinec 7, 200618 r No jo mrdaaa, proste Porsche jako ze snu ...dokazu si s nim predstavit vejkend v DE Ja klidne i v CR !! To ja teda nee, na tom nasem tankodromu a taky papiru si docela cenim
Prosinec 7, 200618 r Ale takový Porosche Cayenne Turbo S by taky nebylo špatný.... Ale to je trosku jina kategorie To mas jako Baby Lambo ..to je tak pro zacatecniky, tohle je pro zavodaky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.